Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik azt állítják h a terhessé...

Akik azt állítják h a terhesség alatt csak 4-5kg-ot híztak, azok az alábbiakat mivel magyarázzák?

Figyelt kérdés

a baba súlya legyen 3kg

a méh súlya 0,9 kg,

a méhlepény 0,7 kg,

a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg,

az anya vérmennyiségének növekedése 1,2 kg,

a folyadékvisszatartásból eredő többlet (vizesedés) 1,4 kg,

zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg,

a mell megnövekedett mirigyállománya 0,45 kg...

2011. dec. 24. 00:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

1.Gondolom a fenekükön lévő zsírból adtak le.

2.Vagy, eleve is 115kilósak, mint a barátném, aki odafigyelt a tápanyagbevitelére, és tényleg csak 4 kilót hízott, szülés után kevesebb volt, mint teherbe-esésénél.

3.Vagy, plasztikai sebésznél járt. Ez utóbbi vicces, de nem kizárt.

2011. dec. 24. 00:14
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

úgy hogy az elején hánytak, nem tudtak rendesen enni és lefogytak 5kg-ot, aztán híztak 10et. De az a kezdő súlyhoz képest csak 5kg.

Gondolom én...:)

2011. dec. 24. 00:18
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Én minek számítok? A 20. hétig masszívan hánytam, 5 kg minuszom lett. Aztán visszahíztam azt az ötöt, és még ötöt, azaz összesen tízet híztam. De előtte fogytam ötöt. Na?!
2011. dec. 24. 00:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

semmivel, nem vagyunk egyformák

a fiam 3647 grammal született 17 hónapja, 67 kiló voltam (174 cm), mikor teherbe estem, 73 szülés előtt, szülés után 1 hónappal 64 - nem diétáztam, vagy ilyesmi

2011. dec. 24. 00:24
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

az első terhességnél 26 kilót híztam, a baba 3450gramm és 56 centivel lett meg.

másodiknál 13 kilót fogytam, pedig nem hánytam, étvágyam is volt, csak az akkor másfél éves lányommal rengeteget bicikliztem, és a baba 4100 grammal és 58 centivel lett meg.

most a harmadikat várom, jelenleg 36 hetes vagyok, és plusz 4 kiló van rajtam amit még az első 3 hónapban szedtem fel

2011. dec. 24. 06:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én valójában fogytam. Terhességi cukorbetegség miatt diétáznom kellett. Bár a terhesség elején ment rám némi súly, a végére kevesebb voltam, mint a terhesség előtt. 57 kilóval lettem várandós, 59 kilóval mentem szülni, 55 kilósan jöttem haza. Nos a babám csupán 2550 gramm volt. Szemmel láthatóan a pocakban tőlem vette el azt, amire szüksége volt. Rajtam nagyon lehetett látni is, hogy fogytam. Nem volt pufóka arcom és a karjaim is igen levékonyodtak. Mindenki mondta, hogy már ne fogyjak. Viszont a diétát az orvosok sem merték megemelni, mert akkor a cukrom szállt el. A terhesség végén, több mint egy hónapig voltam kórházban, mert a baba sem hízott rendesen.
2011. dec. 24. 06:54
 7/23 anonim ***** válasza:

Én nem voltam 115 kilós amikor terhes lettem.

még 60 se.

Mégis 3 kilót híztam a terhesség alatt.

De epebeteg lettem, állandó görcsök, nem tudtam semmit sem enni. csak a fiam volt 3,8 kg.

2011. dec. 24. 06:59
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem is terhességi cukrom volt.69 kilóval estem teherbe és 59 voltam szülés után.Egészséges, formás baba lett.
2011. dec. 24. 07:03
 9/23 anonim ***** válasza:

Én 53 kg-val kezdtem, 56-tal mentem szülni. A babám 3 kg volt pontosan. Az elején alig ettem valamit, utána minden édes kifordult a számból. Egy csomó ideig gyümölcsön és vízen éltem, meg Abonett kenyéren (amit egyébként utálok). A panírozott hústól például kirázott a hideg. Így ettem natúran. Az utolsó harmadban kezdődtek a kívánások, már persze ha a spenót, a sütőtök és a dinnye kívánását kívánásnak lehet nevezni.

A pocakom nőtt, a fenekem, a combom fogyott. Olyan nadrágokat vettem fel kismamaövvel, amiket nem tudom mióta, nem hordtam. Tehát én a terhesség alatt valójában fogytam. Holott amit tudtam, és jólesett, azt meg is ettem. A szoptatás nem ment, lehet, hogy éppen a zsírlerakódás hiánya miatt:( Azt nem tudom, hogy amikor megszületett a kisfiam, hány kiló lehettem, tehát a baba, magzatvíz, méhlepény stb. nélkül. A szülés után aztán összeszedtem magam.

2011. dec. 24. 08:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor fordulhat elo, hogyha a terhesseg alatt az anyuka veszit sulyt sajat magabol.

Ez altalaban akkor van igy, ha van valamennyi felesleg, tehat van mibol vesziteni, de azzal is elofordulhat, akin nincs felesleg. Mindenki tud sulyt vesziteni, aki nem alultaplalt (aki az, annak nincs mibol). Szoval ilyen normal testalkatuakkal is elofordulhat.

Harmadik lehetoseg: aki igen komolyan sportol, annak van egy bizonyos merteku izomtomege. Az izom nehez, sokat nyom. Ha terhesseg felhagy az ilyen szintu edzessel, akkor izomtomeget veszit (az izom sajnos igen konnyen fogy), ami nagy sulyvesztest lehet. Hiaba jon fel pluszban az, amit te irtal, az izomvesztes csokkentheti az osszes sulygyarapodast.

2011. dec. 24. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!