17. hetes pocak már nagyon látszik?
Nekem nem látszott, pedig elég alacsony vagyok. Mondjuk én láttam, de egy kívülálló max azt hihette hogy jól bekajáltam. Kb a 24 héten kezdett egyértelmű terhes-pocakom lenni.
Szerintem ez alkatfüggő.
Nekem az első babánál is látszódott egy pici pocak már ilyenkor, de a másodikkal már majdnem kétszer akkora most 17 hetesen. Vékony vagyok egyébként.
Neked?
Nekem annyi latszott belole, hogy az egyebkent teljesen lapos es izmos hasam mar nem volt teljesen lapos. De csak koldok alatt volt valamennyire pocakom, meg pocaknak se nagyon neveznem, a legtobb nonek alapban van akkora.
Es ez masodik babaval volt. Mi 17 hetesen mondtuk el a csaladnak, hogy jon a masodik baba, addig senki sem vette eszre, pedig nem bo ruhakban jarok.
Szoval ez elegge relativ.
De en sokat sportolok, eros a hasfalam, magas is vagyok, atlagos testalkatnal hamarabb latszik.
Szia!
Az én pocakom is a 23 héten vált észrevehetővé addig inkább csak jobban bekajált pocaknak tünt nem terhesnek :)
Szia!
Ismerek olyat 2 babás most 17hetes hogy nincs hasa.A szomszédom 18 hetes és akkora hasa van azt hittem karira meg lesz abab ,hatalmas.Nekem először nem volt másodjára meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!