Többedik (második) babánál hamarabb látszik a pocak?
Ma derült ki, hogy kistestvér érkezik hozzánk. És már most nagyon látszik, hogy előre dudorodik az alhasam. Tegnap egy utcabeli a buszon nagyon meg is nézett, és a hasamra összpontosított.
A "titkolózás" miatt kérdezem, mert nem akarom, hogy a falu előbb tudja, mint a családom... :S :)
Hűű, akkor lehet, hogy nem tudunk várni a bejelentéssel a 12. hétig.
Volt már egy vetélésem a fiam előtt, ezért gondoltunk várni.
Megértelek.
A legjobb amit tehetsz,hogy a 12. hétig azt mondod, hogy csak szedtél fel pár kilót,ha valaki rákérdez. Ha nem kérdeznek rá,akkor magyarázkodnod sem kell.
Nekem szerencsém volt ez ügyben! Az első szülöttünk után maradt rajtam kerek 3 kg,és egy akó megnyúlt bőr,ami elfelejtett vissza húzódni rendesen. 1 éves volt a lányunk,amikor az első vetélés volt(arról sem tudott a család,se senki),a 3. terhességet így könnyű volt eltitkolni,főleg,hogy a 22. héten is csak feleslegnek látszott a pocak. Mivel az elsővel soha vissza nem húzódó bőrt kaptam,így a 4. terhességet sem tudta senki-ami vetéléssel végződött. És persze a jelenlegi terhességem is "tabu" volt jó ideig- egy szemfüles ismerős csak a 16. héten kérdezett rá,hogy nem e mégis? a 18. héten meg ha akartam volna sem tagadhattam volna le :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,28 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!