Jövöhét szerdán leszek 16 hetes pocak még nem látszik a hányinger már enyhült. Mikor kezd el nőni a hasam?
Figyelt kérdés
Mert mielött teherbe estem 59 kilo voltam most 53 és fél kilo vagyok de a hasam mindig is olyan volt mintha babát vártam volna mert mindig is hasra hiztam. Most alul kicsit kemény a hasam és semmi nem látszik abbol hogy én lassan már 4 hónapos leszek... Mi lehet a baj??2011. szept. 30. 08:48
1/16 anonim válasza:
Nyugi én még 25 hetesen is úgy néztem ki, mint aki meg van hízva. Kb. 28 hetes koromtól kezdett el látszódni, hogy terhes vagyok és nem kövér.
2/16 anonim válasza:
szia.tenyleg nyugodj meg,mert sajnos tobben is ettol szenvedunk.most vagyok 26+5 napos es most mar azert latszik a pocakom de ne gondold h hatalmas.kb 3 hete vettem eszre h gyorsabban elkezdett noni...majd meglatod 28.hetre mar szep pocid lesz,es utana csak gyorsulni fognak az esemenyek...Boldog baba varast....
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nektek is boldog baba várást:)
2011. szept. 30. 09:49
4/16 anonim válasza:
Szia! Ezt én is ki írhattam volna. Én pont ma vagyok 16 hetes és nekem sem látszik szinte semmi. Az elején fogytam a hányás meg émejgés miatt. Mostanra értem el a kezdő sujomat. Én már azon gondolkodtam, hogy megyek ultrahangra, hogy ott van-e babám. De ahogy most itt irogatok, jelezte, hogy itt van. Mg nem mozgást, de olyan joleső csiklandozást már érzek egy ideje. csak a baba lehet, mintha belülröl simogatnának.
5/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is ma töltöm a 16. hetet és nekem is csak egy kis pocakom van, mintha a hasamra híztam volna. Sajna én még nem érzek simogatást, pedig erősen szuggerálom. Ha van kedvetek, tarthatnánk a kapcsolatot, ha már ennyire egyszerre fognak velünk történni az események.
6/16 anonim válasza:
Én szombaton kezdem a 17.hetet, picit látszik a pocakom, és már egy hete érzem minden nap a magzatmozgást, lehet azért ilyen korán mert a második baba, nagyon jó érzés, igaz néha olyan mintha belülről marna valaki:))én ezelőtt elég hasas voltam, de most olyan furán szépen kerekedik és keményedik a pocak, úgy, hogy ezt már betudtam terhes hasnak:))Hízni eddig két és fél kilót híztam,védőnő szerint sok, szerintem meg nem:)
7/16 anonim válasza:
Nekem a 20-ik hétig el sem hitték sokan hogy terhes vagyok. Utánna már viszont szépen kezdett nőni :)
8/16 anonim válasza:
Ha nem tudnák, hogy terhes vagyok, fel sem tűnne senkinek. Pedig 36 hetes vagyok. Itt is feltettem egy tippelős kérdést, az átlag 16 hetesnek tippelt.
9/16 A kérdező kommentje:
én olyat érzek mintha buborék lenne a hasamba és kipukkanna:D akkor az már a baba:) nem sokszor érzem csak néha ha nagyon oda figyelek
2011. szept. 30. 13:56
10/16 anonim válasza:
Sziasztok! 3. vagyok. Ma volt nálunk a védőnő és ő is azt mondta, hogy a simogatás érzésmár a baba. Kedves kérdező neked a buborékozás az meg tuti a baba.
Igen tarthatnánk a kapcsolatot , hiszen majdnem mindannyian egyszerre fogunk szülni. Én március 16-ra vagyok kiírva. A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!