Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövöhét szerdán leszek 16...

Jövöhét szerdán leszek 16 hetes pocak még nem látszik a hányinger már enyhült. Mikor kezd el nőni a hasam?

Figyelt kérdés
Mert mielött teherbe estem 59 kilo voltam most 53 és fél kilo vagyok de a hasam mindig is olyan volt mintha babát vártam volna mert mindig is hasra hiztam. Most alul kicsit kemény a hasam és semmi nem látszik abbol hogy én lassan már 4 hónapos leszek... Mi lehet a baj??
2011. szept. 30. 08:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én márc 21.ére vagyok kiirva ti hol szültök????
2011. szept. 30. 17:21
 12/16 anonim ***** válasza:

A vagyok. Nyíregyházán fogok szülni.

És te kérdező?

2011. szept. 30. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Én március 17-re és Győrben.
2011. okt. 1. 08:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Én itt pesten vagy a bajcsiba vagy az uzsokiba még nem tudom attol függ fogadok e orvost.
2011. okt. 1. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves 16 hetes kismamák!

Én is ebbe a táborba tartozom, a menszesz alapján március 22-re, az UH szerint pedig március 14-re vagyok kiírva. Nekem picit domborodik a hasam, ezért igyekszem minél testhezállóbb pólót felvenni, hogy minél jobban látszódjon.

A has mérete mindenkinél más, függ az alkattól, a magzatvíz mennyiségétől, attól hogy első vagy többedik terhesség-e stb., úgyhogy ne aggódj! Az első terhességemnél ilyenkor még semmi sem látszódott, viszont akkorra már 8 kilót híztam. Most még csak 2,5 kilót, szerintem ez nem sok.

2011. okt. 3. 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:
09-30 10:53 vagyok. Egy hete már érzem a babát és nekem rögtön rúgásokkal kezdett. Azóta minden nap mocorog. Éppen kezdtem magamba fordulni, hogy semmi és lám. :-) Nagyon örülök. Veletek mi újság? Amúgy én Debrecenben fogok szülni.
2011. okt. 14. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!