Ez lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
Tegnap miután a párommal együttvoltunk rózsaszínes-barnás nyálkás valami jött ki belőlem,de nem kezdtem el vérezni,meg semmi.Még 5 szem van a Cypromix nevű fog.gátlóból,és elvileg jövőhét vasárnap kéne megjönnie.Szóval az az érdekes,hogy jövőhét kedden fogy el a gyógyszerem,és csak a hétvége fele szokott feszülni a mellem,mielőtt megjön.Viszont már ma is feszül és nagyon fáj.Lehet,hogy úgy terhes lettem gyógyszer mellett?Utalhatnak ezek a dolgok arra?2011. dec. 22. 20:31
1/13 Budwa válasza:
az elején biztos nincs mellfeszülés. Első jelek is kb. 2 hétre jelentkeznek. Émelygés, hányás, étvágytalanság, szagokra nagyon észékeny leszel! De vannak tesztek. Vegyél és meglátod h az vagy e.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam,hogy nem tegnap este lettem terhes.Hanem ami kijött belőlem az volt érdekes,mert nem szoktam vérezni az együttlétek után.inkább arra gondoltam,hogy pár hete eshettem teherbe,mert akkor már jelentkezhetnek a tünetek...
2011. dec. 22. 20:53
3/13 A kérdező kommentje:
Ja és a derekam is fáj 2 napja...
2011. dec. 22. 21:12
4/13 Budwa válasza:
derekad majd a súlytól fog fájni (baba+magzatvíz+méhlepény). Terhesség első jelei azok amit leírtam. Az h folyás van nem jelent semmit. De biztosat csak tesztel tudsz meg. Aktus után 48 órával kimutatja ha az vagy 90 százalékosan
5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Anyu pl már egy hetes terhesen érezte,hogy terhes,mert fájt a melle.Nővéremnek meg semmi jele nem volt,se émelygés,se semmi.Hát okosabb nem lettem.
2011. dec. 22. 21:33
6/13 A kérdező kommentje:
Meg amúgy sokaknál hallottam,h a terhesség elején fájt a derekuk,meg nekem pl menstruáció alatt is szokott fájni.Na akkor az mitől van,mert gondolom,nem a súlytól :D!?
2011. dec. 22. 21:39
7/13 anonim válasza:
Nekem tényleg fájt a derekam a terhesség elején.1 hetes terhességnek még senki nem érzi a tünetét,hisz akkor még csak 3 hetes.E.
8/13 anonim válasza:
Csinálj tesztet, de En olyan tesztrol meg nem hallottam ami együttlét után 48 órával kimutatja a terhességet! Azt csak a beagyazodas után lehet, mert a beagyazodas után kezd el a szervert Hcgt termelni amire reagál a teszt. Beagyazodas= aktus+ 6-7 nap.
9/13 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesen elolvasnátok amit írtam,akkor talán értelmes választ is kapnék.Nem azt írtam,hogy tegnapelőtt tuti terhes lettem,hanem leírtam,h tegnapelőtt,mikor szexeltem,mi volt.Arra akartam választ kapni,hogy ha mondjuk 2-3 hete teherbe estem esetleg akkor a 2 nappal ezelőtti aktus utáni barnás folyás,a 3 napja kezdődött mellfeszülés,derékfájás lehet-e attól,ha ESETLEG 2-3 HETE TEHERBE ESTEM.Remélem,így már érthetőbb,mit akartam kérdezni.Aki normális válaszokat adott,annak köszönöm.
2011. dec. 23. 12:13
10/13 anonim válasza:
szia!amúgy lehet a terhesség jele is ahogy kérdezted.én is éreztem a fájdalmat rendesen és azt se tudtam,h az vagyok még.okos emberek!!mkinél máshogy van ha nem tudnátok ráadásul még 2 terhességnél is lehet teljesen más.de kedves kérdező nem akarak elszomorítani mikor én is derékfájós voltam gyógyszer mellett jött a baba össze.prbáld meg,h tesztelsz egyet.meg ha negatív vasárnap v hétfőn is egyet a biztonság kedvéért.de
ha nagyon bizonytalan vagy elmész dokihoz.ők a legbiztosabb megoldások:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!