Terhesség alatt szedhetek gyogyszert? Pl fejfájásra? 8hetes mami
Minden gyógyszerbe van tájékoztató abban benne van,hogy a terhesség elsö három hónapjában nem javasolt vagy hasonló.
Fejfájásra kávé egy fél citrom levével azonnal hat.
Panadolt nem, algopyrint szedhetsz bármikor. Onnan tudom, hogy hat hetes terhesen húzták a bölcsességfogamat, és napi egy szemet be kellett vennem, különben csillagokat láttam a fájdalomtól.
A nőgyógyászom adta az algopyrint, mást nem is szedhettem.
Hűha, nem érdemes ilyet kérdezni itt, mert elég sok a tévhit, mint láthatod sok az egymásnak ellentmondó infó. Ha nem akarod ezzel zaklatni a dokidat megkérdezhetsz egy netes dokit. Nekem több orvos, és gyógyszerész is mondta, hogy Algopirynt és Panadolt is lehet szedni terhesség alatt, de inkább a Panadol.
Lázra meg kifejezetten javasolt bevenni, a láz sokkal többet árt a babának, mint a gyógyszer. Panadoltól tuti nem lesz semmi baja, ezt újszülötteknek is adják lázcsillapításra.
De mondom kérdezd meg egy orvost, mert itt a laikusok sok hülyeséget hordanak össze, és ugye ennyi erővel én is beszélhetek hülyeségeket :D
De tuti azt fogja mondani, hogy a Panadol mehet, meg az Algo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!