Ti milyen gyógyszert vettetek be fejfájásra? .
Figyelt kérdés
Ma nagyon migrénes fejfájással ébredtem és már nem bírom tovább...gondolom terhesen saridon és panadol nem megengedett...mit lehet??Előre is nagyon köszönöm...34 HKM2011. nov. 25. 13:03
1/9 anonim válasza:
Panadolt, vagy Algopyrint.Ezeket javasolják többnyire.
3/9 anonim válasza:
Én Panadolt szoktam bevenni, akkor is ha más valamim fáj, és akkor is, ha a fejem.
20 hetes kismami
4/9 anonim válasza:
Én fél algopirint vettem be és lefeküdtem aludni :) ez bevált (szoptatás alatt is)
Kellemes babavárást!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat...azt hiszem az algopirint választom a panadoltol tartok egy kicsit de ez csak egy személyes dolog:)))Az alvás már megvolt kicsit enyhített de nem múlt el...köszi mindenkinek:)
2011. nov. 25. 13:13
6/9 anonim válasza:
Szia nekem algopirint mondott a dokim.Bevált.Azóta megszületett az egészséges kislányom.Jorházban is algopirint adnak.
7/9 anonim válasza:
A panadolt szabad 12.hét alatt is bevenni?
8/9 erika8819 válasza:
Nekem is a panadolt ajánlották
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!