Algopyrint vagy Paramaxot vagy bármilyen paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót bevehetsz, azok nem ártanak a babának. Nekem a védőnő és a nőgyógyász is ezt mondta, sőt szoptatás alatt a gyerekorvos is. Többet árt, ha szenvedsz, mint 1-2 szem fájdalomcsillapító. Minden jót!
2010. okt. 9. 22:32
3/13 anonim válasza:
Én semmit sem szoktam,mert rögtön kihányom, babám megoldotta helyettem a dilemmát :) Kérd meg párodat,hogy masszírozza a tarkódat meg a válladat. Nem túl magas vagy alacsony a vérnyomásod, eszel rendesen? Ilyesmitől is fájhat(sok egyéb mellett). Én aszpirint vennék be ha tudnék,nem hiszem,hogy az túl erős.
2010. okt. 9. 22:35
4/13 anonim válasza:
22:35-ös vagyok,még annyit,hogy azért mindenképp olvasd el a tájékoztatót,mielőtt bármit beveszel...
2010. okt. 9. 22:36
5/13 anonim válasza:
Szerintem ha tudsz,akkor dőlj le pihenni és holnapra jobb lesz :)
Ha nem javul a helyzet,akkor vegyél be gyógyszert.
2010. okt. 9. 22:43
6/13 anonim válasza:
Minden gyógyszeren azt fogja olvasni, hogy terhesség alatt csakis orvosi javaslatra szedhető, még a vitaminokon is... Nyugodtan lehet azokat szedni, amiket már írtak...
2010. okt. 9. 22:44
7/13 anonim válasza:
Paramax, nem vényköteles és terhesség és szoptatás alatt is szedhető
2010. okt. 9. 22:47
8/13 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon fejfájós vagyok, féltem is a terhességtől, hogy mi lesz ha nem vehetek be gyógyszert. A homeós bogyók nem segítettek sajnos. Az orvosom azt mondta, hogy a legrosszabb az, ha az anyuka szenved, és Algopyrint, Panadolt nyugodtan be lehet bevenni.
2010. okt. 10. 04:39
9/13 anonim válasza:
Inkább vegyél be néha gyógyszert, minthogy szenvedj. Nekem csak az Algopyrint engedte az orvos.
Én a 8. héttől nagyon migrénes lettem, egy héten legalább háromszor előfordult, és egész hányásig fajult. Próbáltam én is a homeós szereket, de nem hatottak. Volt olyan is, hogy a párom megmaszírozta a tarkóm, és még rosszabbul lettem. Magától természetesen sosem múlt el. Így rá voltam kényszerülve a gyógyszerre. De mivel ilyen gyakran kellett, így mindig csak egy negyedet vettem be, és szerencsére az is hatott!
2010. okt. 10. 09:48
10/13 anonim válasza:
ALGOPYRINT biztonsággal bevehetsz, de érdemes megpróbálni meginni egy nagy pohár vizet, lehet, hogy megoldja, sokszor az a baj, ha nem lesz jobb, bevehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!