Akinek terhesség alatt azért görcsölt a vesélye, mert a baba nyomta, (emiatt már vesetágulatom is van) meddig tartott? Nektek tettek uteter katétert? Attól jobb lett?
Vasárnap mentő vitt kórházba...tegnap engedtek ki (csütörtök)De nem igazán vagyok jobban!Ugyanúgyfáj folyamatosan!De gyógyszerrel nem nagyon tömhetem magam...
Azt mondták vég szükség esetén katéter...De ha nem teszik fel ez meddig tarhtat?Mert ha több hét,akkorinkább inkább tegyék fel...Hát több hétig nem szedhetek folyamatosangyógyszert????
20 hetes kismama (devan már egykét évesem is)
Úristen,bocs....VESÉJE!
Csakmost is folyamatosan görcsölök!
Hát 25-én reggel visszavitt a férjem a kórházba...Megkaptam a katétert....Nagyon nehezen tudták csak felvezetni a vesééig :( de mikor végre sikerült azonnal elmúltak a görcsök...Egyetlen egy dolgot nem értek csak,miért kellett pontosan 1 hetet négykézláb görcsölnöm,hogy ezt megkkapjam :(
Boldog karácsonyt mindenkinek!
20 hkm és 2 éves kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!