Van itt valaki aki július vége környékén fog szülni?
Szia!
Én július vége,aug. elején fogok szülni,Debrecenben.
6+4hkm
Szia !
július 15-re vagyok kiírva.és miskolcon szülök szintén.
sajnos én a megyeibe tartozok úgyhogy ott.
nem tudom mia feltétele hogy a semmelweisbe szülhessek de szerintem ott biztos nem lehet.
egyébként második babám.még nincs orvosom majd később szerintem lesz,de az még nem biztos hogy ugyanaz mint az előzőnél.
július végén szülök és valószínűleg a Miskolci Semmelweisbe, hiszen a fiam is ott született.
Most azon gondolkozok, hogy fogadjak -e orvost és kit? Neked van orvosod?
Ha nem lesz semmi gond akkor júli 11-ére vagyok kiírva.
DE már tudom, hogy semmi nem bíztos. Az előző babámmal július 25-re voltam kíírva, de az élet közbeszolt és április 1 lett.Nem tartottam viccesnek, most reménykedem, hogy ezzel a babáig kihúzzuk a kíírt időpontig és minden rendben lesz.
Drukkolok minden kismamának, akik babát várnak, hogy minden jól alakuljon és egészséges babájuk szülessen.
sziasztok én július 21.-én fogok elvileg, és Budapesten ha minden igaz vagy a Bajcsyba, vagy a szent Imre kórházban, attól függ itthon leszek e vagy épp anyuéknál látogatóba :)
ha meg lent leszünk "nyaralni" a telken akkor meg Szolnokon szülök :)
van pár lehetőség :)
sok sikert nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!