Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Május közepére kiírt kismamák?

Május közepére kiírt kismamák?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, mi van veletek? :)
2011. dec. 10. 14:06
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok a május 10-es vagyok :)

Egerből,így egyszerűbb lesz beazonosítani!

Nekem így hogy második, Éshogy második kislány semmit nem kell venni!De semmit...Csak majd egy borostyánláncot!:)Még a fülbevalót is örökli,majd Ő is a keresztelőre kap másikt! :)

Elsővel volt gátmetszésem,de akkornem fájt,nem iséreztem....a varrás kicsit kellemetlen volt!Vagy inkább az érzéstelenítő szurik...Meg hát estére nagyon fájt!De másnap már ültem :)

De azért vigyáznom kellettmég rá :) Most azért kihagynám ezt az életemből! :)Bár a gátvédelemtől meg zért tartok,mert olyan hihetetlen,hogy olyan picire vissza fogmenni...Debiztos...

Nálunk Kitti lesz a neve! :) Ha fiúlett volna nálunk is Bendegúz lett volna!

Ja a ruhákra visszatérve...Én már vettem egy két különleges darabot neki :)Ha nagynak veszek ált a kicsinek is veszek valami cukiságot...Ez érdekes,de lelkifurdim van ha csak az egyik kap...PEdig még bentlakó...

De nekem így pocakosként is már vannak különbségek köztük...Mostmár más szemmel (érzésekkel) figyelem várom!És becsülöm azt a nagyon kevés kis időt amit a pocaklakóra (és csak rá) tudok fordíteni! :)z elsőnélolyan már volt!Most az idő is rohan....

2 éves kislányés 18 hetes pocakcsajszi anyuja

2011. dec. 10. 18:00
 32/44 anonim ***** válasza:
május 3.-ára vagyok kiírva.a nemét még sajnos nem tudom.hétfőn megyek uhra,remélem kiderül.van már egy 19 hós kislányom.őt is májusban szültem.2010.-ben.május 17.-én.ha most is kislányom lesz akkor nem igazán kell vennem semmit,mert minden megvan a kislányomról.gátmetszés:lányommal volt.amikor vágtak nem fájt,amikor varrtak nem fájt.na de utána.3 hétig szenvedtem,nem is kicsit.na de ez a ritkább eset,ne ijedj meg:)boldog babavárást mindnekinek.
2011. dec. 10. 19:55
 33/44 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon sokan vagyunk! Jó hallani felőletek, nem sok kismama van most a környezetemben, aki van az nagyon messze. :) Jó érzés "sorstársakról" tudni! Remélem holnap megtudjuk a picur nemét, nagyon izgulunk! :)
2011. dec. 10. 20:59
 34/44 anonim ***** válasza:
Majd írjál mi lett az eredmény.
2011. dec. 10. 23:20
 35/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én május 8-ra vagyok kiírva, Békéscsabán fogok szülni. Van már két kisfiam (12, 3év), és a harmadik is kisfiú lesz a 4D szerint.:)) A gátmetszésem egyik fiamnál sem fájt, mert ugye előtte kaptam szurit, a varratszedést is ki lehet bírni, és utána elég szépen gyógyult. A nagyobbik fiam neve:Adrián, a kicsifiamé:Ármin Krisztofer, és a pocaklakó neve:Benett Noel lesz. Boldog babavárást mindenkinek. 18hkm
2011. dec. 11. 00:23
 36/44 A kérdező kommentje:
Láááááááány! :))) 18 centis nagy lány! :)csodaszép babaarca volt, teljesen meg vagyok hatva! :))
2011. dec. 11. 14:41
 37/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2011. dec. 11. 15:08
 38/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Eger
2011. dec. 11. 18:06
 39/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok!én május 28-ra vok kiírva!én is zalaegerszegen fogok szülni:)Kedden megyünk dokihoz és talán már megtudjuk h mi lesz:)
2011. dec. 11. 18:23
 40/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok:)))

23. válaszoló

2011. dec. 11. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!