Május közepére kiírt kismamák?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok, mi van veletek? :)2011. dec. 10. 14:06
11/44 anonim válasza:
Ismét második. Nagyon sz...ul voltam az elején és néha még most is, ezért inkább fogytam.
12/44 A kérdező kommentje:
Hajjaj, nekem is előjön még néha egy kis öklendezés...
2011. dec. 10. 14:52
14/44 A kérdező kommentje:
klinika, debrecen :)
2011. dec. 10. 15:15
15/44 anonim válasza:
Én az ország másik végén, Zalaegerszegen.
16/44 A kérdező kommentje:
Ó az tényleg jó messze van! Lesz választott orvosod?
2011. dec. 10. 15:19
17/44 anonim válasza:
Sziasztok! Akkor csatlakoznék!
Én most lépek a 20. hétben a 4D kislányt mondtak és a 2.baba.
Az én helyzetem szerintem bonyolult..4kg híztam, két idő pontom van a szülésre! május.2 , és május 9...nem tudom, hogy melyiknek higgyek ( ill..dokin is!
18/44 anonim válasza:
A zalaegerszegi vagyok. Van választott orvosom, az elsőt is nála szültem, remélem májusban nem megy sehova :-) Neveken gondolkoztatok már?
19/44 anonim válasza:
Sziasztok. Igaz én kicsit előbbre vagyok kiírva, május 7-re, de csatlakoznék. Nekem is első baba lesz. Kisfiú. :) Afp-n túl vagyok és jó eredményem lett. Eddig 5kg plusznál tartok, ami nem volt nehéz mert az első 4 hétben feküdnöm kellett (enni sem kelhettem fel). Budapesten fogok szülni SOTOE II. sz. női klinikán. Holnap töltöm be a 19.hetet.
20/44 A kérdező kommentje:
Nevekből millió van már, nagyon szeretném, ha holnap kiderülne, hogy kislány vagy kisfiú... Akkor jobban tudnánk dönteni :) Az én orvosom meg májusban pont nem lesz itt, így aztán még az sem tuti, hogy lesz választott orvosunk. Őt borzasztóan szeretem, nagyon nehéz szívvel megyek máshoz.
Ti vettetek már valamit? Mi még csak pár apróságot, játékot, aminek nem tudtunk ellenállni. Aztán februárban hatalmas lakásfelújítás, új bútorok stb stb :)
2011. dec. 10. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!