Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2009 Április közepére kiírt...

2009 Április közepére kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia

Szuper jól ha az éjszakákat nem nézzük :)

2009. febr. 26. 10:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Ki mire van kiírva?

Kislány vagy kisfiú lesz?

Hol fogtok szülni?

Hogy megy az alvás?

Babakelengye, bababútor?

2009. febr. 26. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:

14.ére vagyok kiírva kicsi lány lesz Nagykanizsán szülök.

Ha épp nem szúr a bordám alatt és a kényelmes testhelyzetet is megtalálom elég jól alszok 2-3 órát aztán ébredek mert pisi.Szinte minden megvan csak pár apróság hiányzik

Ha van kedved dumálni msn-en akkor privibe írd meg a címed és felveszlek

2009. febr. 26. 11:00
 4/13 anonim válasza:
100%
Én nem jol mer sokat gőrcsölök.Sajnos már nyitva is vagyok.ráadásul farfekvéses a dokim szrint bármikor megszülhetek ha nem fekszek szigoruan,De 4 gyermek melet ez sajnos nem megy.
2009. febr. 26. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én 17-re vagyok kiírva. Nekem is az éjszakák okoznak gondot, egyébként semmi baj nincs, nagyon jól vagyok. Éjjel hamar elalszom mindkét oldalam, fáj a csípőcsontom, meg újabban már a szeméremcsontomat is érzem. Alig várom a reggelt!

A II. sz. Szülészeti Klinikán fogom világra hozni pici fiunkat. :)

Még sok kis apróság hiányzik, de már sok mindent megvettünk. Március elején fogjuk elkezdeni a "nagy készülődést", akkor már itt lesz az ideje!

Sok Boldogságot minden kismamának!

2009. febr. 26. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én április egyre vagyok.Elég tűrhetően érzem magam ahhoz képest,csak az éjszakák rosszak.kétszer felkel kelnem minden éjszaka pisilni meg a csípőm akar szétszakadni.Már mindenünk megvan de a kórházi csomagot jövőhéten pakolom össze.kislányunk lesz és hát olyan aktív baba.
2009. febr. 26. 11:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Én 20.-a vagyok kiírva, kislány a pocaklakó. Nekem az éjszakák, most szerencsére elég jol telnek, sikerül elaludnom, és van hogy csak kora reggel kell kimennem pisilni, de sikerül utána visszaaludnom. Mondjuk nekem a szopipárna nélkül nem igen menne az alvás. (bár mostanában össze-vissza álmodom mindeféle butaságot)

Az elmult napokban a szeméremcsontom és a comb belső fele nagyon tud fájni, ugyhogy most pihengetek.(megtehetem, mivel táppénzen vagyok az eleje óta. volt egy kis ijjedelem a legelején, de szivos a törpe, és azóta nincs semmi gond miota nem élem a rohano mindennapokat)

Előkészületekkel elég hadilábon vagyunk, az anyagiak elég rendesen közbeszólnak, de ahogy tudjuk úgy apránként beszerezzük a dolgokat.

2009. febr. 26. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én április 15-re vagyok kiírva, de szerintem lesz az 20.-a is. Kisfiúnk lesz és csak most jöttem rá, hogy egy baba megjelenése egy kisebb vagyon:-) jól vagyunk minden ok az alvás is megy, mondjuk nekem nem olyan nagy a hasam aggódom is mindíg emiatt és a héten kicsit lustácskák vagyunk talán ezek a mindenféle frontok nem tettek jót. Nem valami aktív a babám, bár azt mondják ilyenkor már nem ugrándoznak annyira, ti, hogy vagytok ezzel mennyire aktív a babátok?

2009. febr. 26. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ápr.13-ra vagyok kiírva. Jól vagyok, bár nagyon hamar elfáradok. Az éjszakákkal nincs gondom, csak reggel ne kellenne felkelni:) Majdnem minden nap alszom du-án, hogy legyen erőm elmenni az oviba fiacskámért. Most kislányt mondtak, Győrben fogok szülni...

Nekünk még elég sok minden hiányzik a kelengyéből, de nem szeretek nagyon előre vásárolni.

2009. febr. 26. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:

11.51-es vagyok.

Nekem a napokba inkább esténként mocorog a babóm, nappal nem annyira érzem.

És úgy érzem, hogy nem fogom kihúzni a kiírt időpontig...

2009. febr. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!