Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2009 Április közepére kiírt...

2009 Április közepére kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi ápr. 5-re várjuk Babókát, aki Kislányka :) Jó nagy a pocim ( már most közel 3 kg. az uh. szerint a Drága ), de hála Istennek minden rendben, lekopogom elég jól vagyok. Annyi hogy fáradkás vagyok, és ezt napról napra jobban érzem. A cuccok nagyrészét beszereztük már, és félig meddig összepakoltam a benti csomagot is tegnap. Annyi még hogy az elektromos kütyük összerakása, mosás-vasalás, fertőtlenítgetés van bőven még, pedig jobb érzés lenne tudni hogy már mindennel teljesen készen vagyunk. A Bajcsyban fogok szülni egyébként. Jó készülődést, és minden jót neked is!
2009. febr. 26. 11:56
 12/13 anonim válasza:
Sziasztok!Mi 18.-ra vagyunk kiírva.Az éjszaka nálunk is "szakaszos",meg kezdem magam lustának és nehéznek érezni,pedig eddig nagyon aktív voltam.Csak ne kéne kikelni az ágyból.Ha rráveszem magam,megy minden,mint a karikacsapás,csak eddig el kell jutni.A kelengye nagy része megvan,lassan kimosok és kivasalok mindent és a kórházi cuccot is összerakom.Mindenkinek boldogságot és kitartást kívánok a célegyenesben!
2009. febr. 26. 12:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Ahogy olvasom, az alvással kapcsolatos problémák mindenkinél megjelennek már...

Én is győrben fogok szülni, mint ahogy az egyik kismama is írta..

2009. febr. 26. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!