Kedves Kismamák.27h kismama vagyok. Van aki május közepére van kiírva és az Uzsoki kórházban fog szülni? Hogy érzitek magatokat? Készültök? Dolgoztok még?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:26
1/7 anonim válasza:
Szia! Én ugyen nem májusra, hanem júni elejére vagyok kiírva, de az Uzsokiban fogok szülni. Dolgozni már nem dolgozok, még a vásárlást sem kezdtük el, mert babonás vagyok, majd március-áprilisban vásárolunk. Elég jól viselem a terhességet, bár most kicsit el vagyok kenődve, mert nem nagyon mocorog a fiam. :( 25 hetesek vagyunk. :) Veled mi újság?
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Én még dolgozom, de már nem sokáig bírom. Nekem is kisfiam lesz és változó mikor mennyit mozog. Ne aggódj, biztosan nincs gond. Hová jársz terhesgondozásra?
2011. febr. 17. 12:43
3/7 anonim válasza:
Szia! Az Örs vezér térre járok, és Hajdu a dokim. Már felébredt a kis drágám. :) Mi lesz a neve a fiadnak?
4/7 anonim válasza:
Szia
Május közepére vagyok kiírva, de nem Fővárosi vagyok.
A baba nemét nem tudjuk. Rengeteget mocorog, hatalmasakat rúg. Főleg lent érzem mozogni, a köldök alatt. A hasam iszonyat nagy. Nem dolgozom, itthon vagyok a kisfiammal.
Készülődni nem igazán készülődünk, kivéve, hogy megrendeltük a bútort, és összeírtam miket kell venni. De nem lesz sok minden, mert a fiam is kicsi még, és szinte minden megvan ami kell a babának.
5/7 anonim válasza:
Szia! Én május elejére vagyok kiírva, pontosabban 8.-ára :)és az Uzsokiban fogok szülni.Budára járok magándokihoz, most vagyok a 28hét 4 napon, és kislányom lesz :) Jó minden, hálisten minden rosszullét elkerült, pocak nő, 4 kilót híztam körübelül. hirtelen ennyi :) Te mit tudsz a kórházról? hány éves vagy? hogy vagytok? üdv . M.
6/7 A kérdező kommentje:
Én pontosan máj. 22-re vagyok kiírva. Én gyomorsavval küzködök, más problémám nincs. 23 éves vagyok eddig én is 4 kilót híztam. A kórházról csak jókat hallottam, figyelmes szülésznők, ápolók, jó felszereltség. Dominik lesz a neve a kis pocaklakónak :)
2011. febr. 18. 09:47
7/7 anonim válasza:
Szia! 16:26.-os vagyok..
éa Én is 23 éves vagyok :) szép neve lesz a kislegénynek :)
mi még nem fixáltuk le a nevét. kórházról én is jókat hallottam, remélem igaz is :)
milyen vitamint szedsz? vasat? alvás hogy megy? nekem csak ez a "problémám" hogy sehogy se kényelmes már :) privi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!