Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismama vagyok....

29 hetes kismama vagyok. Voltam korházban a cukrommal 6,4-9,4-ig voltak az értékeim. Diétáznom kell, míg nem lesz a babám. Hasonlóan valaki?

Figyelt kérdés
Most milyen kenyeret egyek, rozs vagy barnát?Mennyit szabad egy nap belőle enni? És most végülis tulajdonképpen mit, miből, mennyit szabad?Kicsit megilyedtem ettől az egésztől, félek nehogy a babám cukros legyen.Ezért a sok kérdés.
2010. márc. 5. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
A babat nem lesz cokros attol ne felj, csak tartsd be a dietat!! Mert a babad nagyra nohet, ha sok a cukrod, komplikaciok lehet a szulesnel. A lenyege a dietanak, hogy napi 5x egyel kis adagokat, keves szenhidratot. Na meg persze semmi cukrosat ne egyel. Es a lenyeg hogy eves elott 5 alatt legyen, eves utan 2 oraval 7 alatt. De nem beszeltel diabetikussal? Ilyenkor elszoktak kuldeni, o sokat segit a dietaba, az etrend osszerakasaba! En most 36 hetes vagyok es a29. hettol derult ki, azota dietazom, igaz nekem a hataron volt a terheleses 7.8. Nem konnyu,d
2010. márc. 5. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:

bocsi elkuldtem elobb.

Szoval nem konnyu, de nem is olyan gaz. A babaert mindent! Akkor gaz amikor edesseget kivansz es nem ehetsz, de akkor elragcsalsz egy kissebb almat vagy egy kissebb gyumit. Sok sikert! Kitartas! Hany hetes vagy?

2010. márc. 5. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljes kiőrlésü kenyeret egyél,reggel 2,délután 2 szeletet kb.Most itt a zöldség szezon,sok zöldség,magában,párolva,a sovány hús mellé.És igen kis adagokat,egyél inkább többször egy nap.
2010. márc. 5. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
29 hetes vagyok. És mennyit híztál a diátád alatt?Mert én eddig 12 kilót híztam és remélem, azért most megáll a hírtelen hízásom is.
2010. márc. 5. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja akenyerrol annyit, hogy teljeskiorlesu legyen, barna az jo, es egy etkezesre 2 vekony szeletet lehet enni, mert sok benne a szenhidrat. emelle annyi felvagottat, sajtot, tojast eszel amennyit akarsz ezek nem befolyasoljak a cukrot. Gyumivel is azert vigyazni kell, mert sok bennuk a cukor, lehet, de mertekkel. En meg zsirszegeny joghurtot szoktam nasolni, az is fini es megengedett.
2010. márc. 5. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor kiderult en is 29 hetes voltam es ugyanugy 12 kilonal tartottam, a diatatol fogytam 2 kilot es azota tartom a sulymat! Te se fogsz mar hizni a dieta miatt.
2010. márc. 5. 12:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Leírnád nekem, hogy mit - miket szoktál enni? Miből áll egy napi kajád és hányszor eszel?
2010. márc. 5. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

En vagyok az osszes valaszolo, kiveve a 3. nem. :)

Tehat reggelire (kb 9kor) zabpejhet, vagy valamilyen teljes kiorlesu Kellogs tejjel, ez jol laktat. 2 ora mulva 1 kisebb gyumi. Ebed (kb 1-2 kozott 2 szelet barna kenyer felvagottal, paradicsom paprika, sajt) es egy gyumolcs. Majdan 2 ora mulva 1 zsirszegeny joghurt. Vacsora (kb 5-6 kozott) sultcsirke vagy sulthusi, kis krumplival, vagy rizzsel meg zoldseggel. Vagy bolonyai spagetti barna tesztaval sok sajtival (kedvencem!), az a lenyeg hogy sok husi, keves krumpli v rizs, sok zoldseg. Majd 2 ora mulva megint lehet enni 1 jodhurtot v 2 haztartasi kekszet vagy valami kis nasit. Remelem tudtam segiteni! Sok sikert!

2010. márc. 5. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!