Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 25 hetes kismama...

Én egy 25 hetes kismama vagyok ( nem cukor) híztam eddig 8,5 kg-ot ez sok most 96,3 kg vagyok kellene diétáznom?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A védőnőd és dokid mit mondott erről? Én egyébként 76-ról kezdem a terhességet és a végére lettem 93 kg. Magas vagy egyébként?
2009. júl. 10. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem gáz. Nekem is volt annyi ennyi idősen. Én mondjuk vizesedek is, szerintem sok rajtam a víz, mert mindenki azt mondja, hogy nem híztam sokat, pedig súlyra már 15 kg-nál járok. 34,5 hetes kismama.
2009. júl. 10. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 73-74 ről indultam és most vagyok 86 kg. Hát ez van... szerintem, ha a dokid mindent rendben talált, és nem magas a cukrod, akkor ne foglalkozz vele túl sokat, majd letornázzuk :-) Üdv.: 33hetes kismama
2009. júl. 10. 11:03
 4/6 A kérdező kommentje:
nem igazán vagyok magas 164 cm a védőnőm pedig 160 grammos szénhidrát diétára akar fogni.
2009. júl. 10. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, szerintem jobban járhatsz a diétával,nehogy a végére problémáid legyenek a sok plussz kiló miatt, mert nem könnyű ám cipelni.

Igyál sok vizet, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány husit.

Én 38+5 hetes vagyok és mostanra híztam ennyit, és szintén 164cm vagyok, 72 kilóval kezdtem. De most már ezt is nehéz egy kicsit cipelnem.

Nem feltétlen akar rosszat a védőnő, bár elég kiállhatatlanok tudnak lenni...

2009. júl. 10. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!