37-38 hetes kismamák ki van megfázva és mit szed rá? én
eléggé náthás lettem
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 10:04
1/6 anonim válasza:
szia!
most 40 hetes vagyok és már 3 hete küzdök a náthával - pedig még az influenza ellenit is megkaptam, de a fiamtól benyaltam valami jó kis torokfájós-megfázósat!
a torkomra tantum verdét szedtem és negrót felváltva, az orrfolyásra sajna csak max sós-vizes orrcseppet lehet vagy még inhalálhatsz szintén sós-vizessel, .. nekem még a meleg zuhany és forró mézes tea jót tett, bár nem múlt el teljesen és tovább tart kijönni belőle. Néha amikor a fejem is hasogatott akkor bevettem 1-1 szem Panadolt, de nem akartam magam nagyon gyógyszerezni sem.
2011. dec. 10. 10:11
2/6 anonim válasza:
Én is náthás vagyok. 24 hetes.Voltam a háziorvosnál,semmilyen gyógyszert nem javasolt. Pihenés és házi gyógymódok. A védőnőm azt mondta, hogy csak homeopathiásokat lehet bevenni.Pl.Stodal,ha köhögsz is. vagy Panadol,ha lázas vagy. Antibiotikum csak ha nagyon muszáj.
Jobbulást kívánok neked!
2011. dec. 10. 10:12
3/6 A kérdező kommentje:
én ezt a teát kezdtem el inni cukrot karamellizálni felönt vízzel bele vöröshagyma héjat egy jó marékkal és kamilla teát én 3 filtert tettem felforr utána fél óra pihi 2 egész citrommal ízesítem leszűröm és fogyasztható ez a nagymamám régi bevált receptje én ezt iszom nekem ma kezdődött a nátha köszönöm a válaszokat nektek is mielőbbi jobbulást kívánok
2011. dec. 10. 10:45
4/6 anonim válasza:
Én Oscillococcinumot szedtem, és amikor nagyon dugult az orrom (főleg éjjel), egy-egy spricc Rhinosprayt használtam. (40. héten, már bent voltam a kórházban és a szülészeten azt mondták, ez már nem árt a babának, sőt az a jó, ha több oxigént kap.) Így is csak max. kétszer mertem spriccelni vele, de mások is mondták, hogy használták a terhesség vége felé és semmilyen problémát nem okozott. Jobbulást!
2011. dec. 10. 11:02
5/6 anonim válasza:
nekem szerencsémre csak a torkom fájdult meg, 3 nap szopogatós tabletta és citromos mentatea után el is múlt. Nagy mázlim volt, mert egyébként min. 1 hetet szoktam szenvedni gyógyszeres kezeléssel.
2011. dec. 10. 13:59
6/6 A kérdező kommentje:
nekem a torokfájásra a stodal az bejött ajánlani tudom olcsó és nagyon nagyon jó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!