Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamák ti is így...

5-6 hetes kismamák ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Ma reggeltől enyhén fáj a hasam, tompán és a kisfiammal is így volt és fájt is még a terhesség feléig legalább. Akkor azt mondta a dokim, hogy szedjek magne b6-ot, mert nől a méh és a tartószalagok. De 5-6 hetesen már szabad magne b6-ot szedni?
2011. dec. 9. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szabad, csak nem biztos hogy megoldja a problémát, de egy próbát megér. :o)
2011. dec. 9. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Természetesen szabad magne b6ot szedni, de ha megnézed a mg tartalmát, az nagyon alacsony. Ha görcsölést akarsz megszüntetni vele, húzódást, akkor legalább 250mgos magnéziumot vegyél, olcsóbb is. Én is 6 hetes vagyok, szedem rendszeresen. Napi több szemet is meg lehet enni, de a tájékoztatón rajta van.
2011. dec. 9. 10:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy szerintem már az is benne van a kis hasifájásba, hogy már annyira várom, hogy menjek végre a dokihoz és a kezemben legyen az a kis papírka, hogy addig van bennem egy kis izgalom!!!!!! Én nem tudom, de a kisfiamnál valahogy nem variáltam ennyit.:) Lehet azért mert akkor még éretlenebb voltam.
2011. dec. 9. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Ez nálam ugyanígy van. Akkor ugy eltelt az idö, nekem is van egy kisfiam, nem gondolkodtam az egészen ennyit. Mi már 2,5 éve küzdöttünk a kistesóért, mire sikerült. Most lassabban telnek a napok, én már 2szer láttam a kicsikémet, a biztonság kedvéért. Jövö héten is megyek, remélem már lesz szívhangja is!

Szorítok NEked!

2011. dec. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!