19 hetes kismamák, hogy vagytok?
pont most akartam kiírni ugyanezt a kérdést:)))18+5 hetes vagyok.nekem tünetnek csak mellfájdalom van szerencsére.babámmal minden rendben,nemét még nem tudom.4 kilót híztam,most vagyok 51 kiló.veled mi újság kérdező?hogy vagy?
2011. dec. 6. 10:58
2/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól érzem magam! Semmi tünetem nincsen! A babám is nagyon jól van és kislány lesz! A doki azt mondta, hogy a korához képes fejlettebb. Nagyon sokat mozog...5kg híztam!
úgy érzem h nekem is kislányom lesz megint.ugyanazok a tüneteim voltak az elején mint a kislányommal.pocim is ugyanúgy nő.annyi a külömbsaég h a kislányommal 19 hetesen már 6 kiló plussz volt rajtam.ugyanazokat kívánom mint akkor(édesség).bár tudom h ezek babonák és nem lehet rájuk adni.majd az lesz a biztos amit a doki mond.:)első voltam.
2011. dec. 6. 11:04
Sziasztok!Én 18 hét+4 napos vagyok én eddig 3 kilót híztam de én amúgy egy erős testalkatú lány vagyok, a terhességet 76 kilósan kezdtem de 176 cm magas vagyok. Én is jól érzem magam egy pici mellfeszülés volt az elején. Csütörtökön megyünk genetikai uh- ra, lehet, hogy megmutatja már magát. Ti már éreztétek a babóca mozgását?Én tegnap este éreztem valamit, de mivel első baba nem tudom, hogy ez az volt- e vagy más.
2011. dec. 6. 11:21
Sziasztok! Én ma vagyok 18+2hetes kismama. Tegnap tudtam meg, hogy kisfiam lesz. Nagyon büszkék vagyunk apukával. :) Én jól vagyok és szerencsére a pici fiú is. Első baba, és csak most kezdtem el őt érezni, hogy éppen melyik oldalon motoszkál. :) Gratulálok minden kismamának, sok egészséget és örömöt. Ja és én eddig 6kg plusznál tartok, de nagyon gizda voltam, így rám is fért.
2011. dec. 6. 11:32
első és második vagyok.nekem 2. baba.én már érzem őt a 15.hét óta.16.hét óta rendszeresen minden nap.én hétfőn megyek uh-ra remélem megmutatja magát.
2011. dec. 6. 11:36
18hetes+4 napos kismama vagyok, második baba és már 15 hetesen éreztem mozogni. Nemét még nem tudjuk, de pénteken megyek genetikai ultrahangra és remélem akkor megmutatja magát. Egy hete múlt el a hányás és a hányinger is. Sajnos 1,5-2 hetente migrénes fejfájással küzdök. Én még nem híztam, hanem fogytam 1 kilót, valószínű az étvágytalanság miatt. Csontfájdalmam folyamatos, néha erősebb, néha gyengébb.
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindenkinek!
2011. dec. 6. 11:46
8/10 A kérdező kommentje:
A fejem az sajnos nekem is szokót fájni! Hát én holnap megyek megint Uh-ra de rá kérdez megint, hogy mi a baba neme! Mert egy kicsit bizonytalan vagyok!
18+3 hetes vagyok, nekem semmi bajom nem volt, csak mellfeszülés, de már elmúlt, pattanás, abból se nagyon van már. Csütörtökön megyek uh-ra, remélem megtudom, hogy fiú vagy lány. Első baba, már éreztem mozogni (legalábbis azok az ismerőseim, akik már szültek, azt mondták, hogy őt érzem), de elég ritkán. Hízni 2,5kg sikerült, de én előtte is kövér voltam, úgyhogy soknak találom, de én is úgy kívánom a csokit! Ja és fáradékonyabb vagyok. Pocak már nő, ülve már nem tudom begombolni a nadrágjaimat.
Boldog babavárást!
2011. dec. 6. 17:11
Sziasztok!
A sok mocorgáson kívül nincs semmi "tünetem". 19+4 napos vagyok, eddig 2 kg-ot híztam (pedig megeszem mindent). A hasam is csak kb. 2 hete kezdett el gömbölyödni :)
A 15. hét óta tudom, hogy kislányom lesz.
Jó babavárást és egészséget!
2011. dec. 6. 20:57
Kapcsolódó kérdések: