11-12 hetes kismamák hogy vagytok?
12 hetes ultrahangon voltam és lefaragtak 1 hetet!:)Az első ultrahangon tul vagyok!ott mondták a méretek alapján hogy még csak 11 hetes vagyok!Igy hétfőn újra láthatom a pocaklakót! :) Alig várom hiszen egy élmény volt látni ahogy ficánkolt! :)
Többi kismama hogy érzi magát!?
Boldog babavárást mindenkinek!!! :)
nekem olyan fura mikor lefaragnak meg hozzá teszenk heteket.
nekem a dokim azt mondta ha nincs hetekkel lemaradva akkor minden marad úgy, ha hetekkel egy magzat le van maradva akkor meg kell nézni mitöl lehet, labor stb...
de 1 hét semmit nem számít.
Szia! Ma lettünk 11hetesek! Én remekül érzem magam, a puffadástól eltekintve, de az már megszokott. Mi is várjuk nagyon az uh-ot :)) Nektek is boldog babavárást!!
Kedves előttem szóló! Nem derült ki hány hetes vagy :))
Én pont ma vagyok 12 hetes, reggel voltunk UH-on :)
Én nagyon szuperül vagyok, bár az állandó aludhatnék még néhe visszaköszön az elmúlt hetekből, de határozottan jobb. Más tünetem szerencsére nincs, csak a nadrágokat kellett lecserélnem, mert kilátszott a póló alól a nyitott gomb és slicc :)
Ja és extra mozgékony volt a babó, bár lehet hogy benne vagy az előző esti doboz csoki is, amit magamévá tettem :)
M
Meg volt az ultrahang minden rendben van!Úgyhogy megnyugodtam!Ma vagyunk 12 hetesek és 1 naposak! Puffadást leszámítva minden oké! :) Már egyszer kétszer használnom kellett a kismama nadrágot mert elég kényelmetlen volt a többi!
Örülök hogy mindenkinél minden rendben! Majd írjatok mi volt az ultrahangon! :D
Első válaszoló!: Nekem is fura hogy lefaragtak belőle de a doki mondta a méretét és abból ő tudta hogy hány hetes a babó!Viszont utána néztem neten és valóba az akkori mérete alapján stimmelt! de sebaj minden rendben és ez a lényeg!!!
Második válaszoló: Megírod majd mi volt nálad az ultrahangon ha mész?
3. válaszoló: Folyamatos fáradsággal én is küzködök még!De talán enyhülnek ezek a tünetek!
Mindenkinek Szép estét kívánok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!