Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Május közepére kiírt kismamák?

Május közepére kiírt kismamák?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, mi van veletek? :)
2011. dec. 10. 14:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Május 10-revagyok kiírva!:) Második babám, vagyis második kislányom lakik odabent! :)Már 100%!Ma voltam genetikai uh-n!És elég nagy Ő is!Azelső is 3950gramm volt meg 61cm!

De jól van,mindene tökéletes! :)Azt mondta a doki!Csütörtökön megyek azAfp eredményért!

Én 6kilótfogytam az elején, ebből 3 már visszajött!Szóval minusz 3-nál tartok még! :)

ÉS nekem a héten kezdtett el látszódni,de aki nem tudja még mindig nem veszi észre! :(Azt hiszik csak az első után maradt pocakom! :(

A hasam kisfiús,dea 2 éves lányommal is így volt!De én most nem vagyok veszélyeztetett(csak papíron)!Minden rendben van!

Már étvágyam is van, 16 hetesenmúltakela rosszullétek! :)

Van dokim (akinél a lányom is született)És már van szülésznőm is,mert ő szopitanácsadónk is,akivel babamama csoporton minden hónapban talizunk,és tart pocaklakót is!Így oda járunk már az 5, héttől! :)

Természetes szülésre készülünk!Gátmetszés és minden osvosi beavatkozásnélkül!

14. héttől érzem mozogni!

Mindenkinek jó egészséget kívánok,és csodás ksimamis hónapokat még! :)

2011. dec. 10. 15:31
 22/44 anonim ***** válasza:
Itt Zalaegerszeg. Mivel második baba, mindenünk van, de biztos, hogy nem tudok ellenállni pár szép ruhának. Viszont nekünk is kell alakítani a lakást, mert két szobánk van, ebből az egyiket pont a nyáron csináltuk meg nappalinak, mert már untam, hogy mindenki a hálószobának használt szobánkban ücsörög. A nagyobbik gyerkőcnek kell egy kis hely, mert eddig velünk volt. A hálószobából nyílik egy kis gardrób, azt fogjuk megcsinálni valahogy neki, a kicsi ágya pedig a mi szobánkban lesz.
2011. dec. 10. 15:33
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én május 12-re vagyok kiírva! Második babám lesz, remélhetőleg a jövó héten megtudjuk a nemét, ha lány akkor Luca, ha fiú akkor Bendegúz!

Kedves kérdező 4d-re mentek holnap?

2011. dec. 10. 15:35
 24/44 A kérdező kommentje:

Akkor Neked is van mire nézni! :) Nekünk új bútorok kellenek, szinte mindenfelé, eddig erre gyűjtögettünk, most megvalósítjuk. Egyébként festés lesz még.

Hát, elsőbabásan ugye mindenből új kell! :)) Kicsit nehéz dönteni, hogy mi szükséges és mi nem, meg hát könnyű elveszni a sok aranyos babacuccban! :)

2011. dec. 10. 15:36
 25/44 A kérdező kommentje:
4d-re megyünk, igen, és naaaaagyon reméljük, hogy szétteszi a kis lábát! ;)
2011. dec. 10. 15:36
 26/44 A kérdező kommentje:

Jajjj, a gátmetszés. Nekem ez nagy mumusom, anyumat is mindig ezzel fárasztom :D

Fáj? Hogyan gyógyul? Mit tudtok, tapasztalatok esetleg?

2011. dec. 10. 15:38
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyorsan gyógyult szerencsére, Neogranormommal kenegettem.
2011. dec. 10. 15:44
 28/44 anonim ***** válasza:
Én is 18-ra vagyok, de még nagyon távolinak érzem..
2011. dec. 10. 16:06
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Május 20.-ra vagyok kiírva. Múlt héten voltam 4D-n mert nagyon türelmetlen vagyok és kíváncsi voltam. Remélem igazat mondott az uh-s mert kislányom lesz. De ha fiú lesz belőle akkor is nagyon boldog leszek. Már alig várom, hogy a karomban tartsam.Első babám lesz. Már kezdenek elmúlni nekem is a rosszullétek, meg a vérnyomásom is növekszik. Még nem érzem, hogy mocorogna, kis pukkanások vannak, de sztem még 1-2 hét lesz mire megérzem. Vigyázzatok magatokra.Ani
2011. dec. 10. 17:27
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én május 7-revagyok kiírva, második babánk és nagy örömünkre az 5 éves kislányunk után, most 100%, hogy kisfiú érkezik hozzánk.Olyan 3 kg-ot híztam, de a pocim most kezd igazán látszani.Minden jót és boldog babavárást mindenkinek:)!
2011. dec. 10. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!