Május közepére kiírt kismamák?
Sziasztok!Május 10-revagyok kiírva!:) Második babám, vagyis második kislányom lakik odabent! :)Már 100%!Ma voltam genetikai uh-n!És elég nagy Ő is!Azelső is 3950gramm volt meg 61cm!
De jól van,mindene tökéletes! :)Azt mondta a doki!Csütörtökön megyek azAfp eredményért!
Én 6kilótfogytam az elején, ebből 3 már visszajött!Szóval minusz 3-nál tartok még! :)
ÉS nekem a héten kezdtett el látszódni,de aki nem tudja még mindig nem veszi észre! :(Azt hiszik csak az első után maradt pocakom! :(
A hasam kisfiús,dea 2 éves lányommal is így volt!De én most nem vagyok veszélyeztetett(csak papíron)!Minden rendben van!
Már étvágyam is van, 16 hetesenmúltakela rosszullétek! :)
Van dokim (akinél a lányom is született)És már van szülésznőm is,mert ő szopitanácsadónk is,akivel babamama csoporton minden hónapban talizunk,és tart pocaklakót is!Így oda járunk már az 5, héttől! :)
Természetes szülésre készülünk!Gátmetszés és minden osvosi beavatkozásnélkül!
14. héttől érzem mozogni!
Mindenkinek jó egészséget kívánok,és csodás ksimamis hónapokat még! :)
Sziasztok!
Én május 12-re vagyok kiírva! Második babám lesz, remélhetőleg a jövó héten megtudjuk a nemét, ha lány akkor Luca, ha fiú akkor Bendegúz!
Kedves kérdező 4d-re mentek holnap?
Akkor Neked is van mire nézni! :) Nekünk új bútorok kellenek, szinte mindenfelé, eddig erre gyűjtögettünk, most megvalósítjuk. Egyébként festés lesz még.
Hát, elsőbabásan ugye mindenből új kell! :)) Kicsit nehéz dönteni, hogy mi szükséges és mi nem, meg hát könnyű elveszni a sok aranyos babacuccban! :)
Jajjj, a gátmetszés. Nekem ez nagy mumusom, anyumat is mindig ezzel fárasztom :D
Fáj? Hogyan gyógyul? Mit tudtok, tapasztalatok esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!