15 éves vagyok és azt hiszem terhes:S Most mit tegyek? És hogyan mondjam el a szüleimnek?
Én voltam a 20.42-es.
És úgy látom gumival sem kéne ilyesmit csinálnod, mert úgy sem éri meg. Szerintem ha negatív lesz, akkor vagy 2 évig tartózkodnod kéne az aktustól. Bőven ráérnél 17 éves korodtól nemi életet élni.
A tesztet ne halogasd,mert ha nem akarod megtartani akkor minél előbb dokihoz kell menned.A szüleid elé meg állj oda és mond a szemükbe.Mond el hogy kiszakadt a gumi stb.Ha tudják hogy van barátod nyilván azzal is tisztában vannak hogy nem csak egymás két szép szemét nézegetitek.
De szerintem meg egy 15 éves lánynak még nem kell szexelnie.Ez a tanulság belőle.
Akkor, ha holnap mégis pozitív lenne a teszt, mondd el a nagymamádnak. Ő majd biztos segít abban is, hogy hogyan mondd meg a szüleidnek.
Bízzunk abban, hogy mégsem terhes vagy, csak felfáztál.
Majd írd meg a teszt után, hogy mi a helyzet, jó?
Most mit tegyek?
- Először is vegyél egy terhességi tesztet a drogériában (pár szűz forint) hogy biztos legyél a dologban.
És hogyan mondjam el a szüleimnek?
- Őszintén, egyenesen, és tárgyilagosan. Én a helyedben először az apuka-jelöltnek mondanám el, neki is tudnia kell róla. Később leülnék családostul (szülők-fiú-fiú szülei), megbeszélni, hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!