Állandóan rosszul vagyok, émelygés, hányás, minden van. Erre azt mondják a környezetemben, hogy biztosan lányt várok. Lehet, hogy mégis fiú? Az ilyen feltevésekre lehet alapozni?
Szia!
Nekem fiam van, és végighánytam a 12. hétig!Most ismét babát várok ugyanolyan tünetekkel!
Szia!
Nemhinném,hogy ezekre a babaonákra lehet alapozni :)
Én az első terhességem alatt,egyszer sem voltam rosszul-Lány lett!
Most a másodiknál, 4.héttől a 16.hétig rosszul voltam 6 kilót fogytam...És gyanúsan lány Ő is 90%-ra mondta a doki..
Szóavl ez a babona teljes mértékben hülyeség!
Az elsőnél is rosszul voltam a 14. hétig, ő kislány.
Emiatt is jósolgatnak nekem egyfolytában. Persze nem bánnám, ha újra kislány lenne, de gondoltam megkérdezem, hogy erre mennyiben lehet adni.
Elsőnél nem volt semmi, el sem hittem, hogy babás vagyok, amíg nem éreztem, hogy mozog. Kislány lett.
Most émelygek, de azért annyira nem vészes, de más, mint az előző. Még nem tudjuk a nemét.
Anyukám mindhárom terhessége más volt. Tünetmentes- émelygős -hányós, mindhárman lányok vagyunk. :)
Barátnőm mindkét terhességét a 14-ik hétig végigrókázta, nagyon rosszul volt és 2 lánya van.
Lehet alapozni, de 50-50 %-ban. ;)
Én nem hiszek az ilyen babonákban. Nekem az elsőm lány lett, most szerintem fiú lesz. De nem azért, mert most sokkal rosszabbul vagyok, hanem egyszerűen így érzem.
Minden terhesség más, de szerintem nagyon kicsi az esélye az ilyen teljesen általános összefüggéseknek. Akkor már talán inkább az jelenthet valamicskét, hogy te hogy érzed magad másodszor, x-edszer. De ez sem csak a nemétől lehet (ha lehet egyáltalán), sokkal inkább az összes többi körülménytől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!