Mit tegyek? Már 2 hete kínoz az émelygés és a hányás.
Nem mindig hányok, de az émelygés minden nap megvan. Nagyon rossz, mert engem totál kikészít a hányinger.. Nem tudok koncentrálni a munkámra se. Még kikelni sincs kedvem az ágyból. :( Mit próbáljak ki, ami hatásos az émelygés-hányás ellen?
10 hetes kismama.
Cocculine nevű homeopátiás gyógyszer, Salvus gyógyvíz, rostos narancslé, sajtos stangli. Nálam ezek váltak be, de minden nap más volt az ellenszer :(
Ja és ha szedsz magzatvédő vitamint, attól is lehet. Én pl a Femibiontól hánytam még úgy, ahogy nem illik.
Kitartás!
Én mindkét terhességemmel a 20. hétig hánytam, szó szerint csak vegetáltam, szóval teljesen átérzem a helyzetedet!
Ami nekem picit segített, az a natúr citromos víz. (Nem léből, rendes citromból) Ez a későbbiekben, az esetleges gyomorégésre is nagyon jó, a citrom ugyanis közömbösíti a gyomorsavat. (Lúgosító hatású)
Mielőtt kipróbáltam, féltem, úristen, majd biztos kimarja a citrom az amúgy is háborgó gyomromat, de nem, pont, hogy megnyugtatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!