Akik fiút várnak kívánossak és ha igen mit? Rosszul voltatok az elején, émelygés, hányinger, hányás?
Kisfiam lett.
Émelygés,néha hányás az első és utolsó trimeszterben,csak csípős és sós ételeket kívántam,székrekedés viszont a hajam és a bőröm nagyon szép lett:-))
Gratula!
Köszönöm gyors válaszodat! :)
Nekem is kijutott a rosszullétekből sajna, viszont nekem inkább hasmenésem van és nekem is a sós és csípős ételek jönnek inkább be. Olyan érdekes a természet. :)
A lányomnál édesség jöhetett minden mennyiségben. Ja és most még nem is híztam egy dekát sem, pedig 15h km vagyok. :) A lányomnál ilyenkor már +6kg volt, a vége pedig (szülésreŰ) 17kg.
Ne vonjatok le messzemenő következtetéseket a tünetekből. Nekem 2 lányom van, és két teljesen különböző terhességem volt. Az nagyobbiknál az első 3 hónap folyamatos russzullét, kívánás, hányinger, hányás és rengeteg jégkrém. A kisebbiknél semmi émelygés, semmi kívánósság, és a kedvencem volt mindenféle zöldfőzelék és lecsó. Nem megkívánásból, hanem mert azok estek jól. Az egészből az következhetett volna, hogy a 2. baba fiú lesz, és mégis lány. Még a hasam is más formájúra gömbölyödött.
Viszont gratulálok, könnyű terhességet és szülést kívánok, vigyázz magatokra!!!
Szia! én is fiút várok. Én nem vagyok kívánós nem is voltam, de ez nálam is igaz, hogy szívesebben eszek sósat és csípőset :) az édes és a savanyú nem nagyon csúszik le. Nem voltam rosszul az elején szerencsére, kb. 3szor hánytam, hányinger rám jön mondjuk még most is ha kellemetlen szagot érzek. Viszont a 11.-14. hét között nagyon fájt a derekam és a hasam meg a hátam akkor nagyon szenvedtem, de mára már teljesen tünetmentes vagyok szerencsére :) remélem így is marad most már :)
22h km
a lanyommal egyetlen egyszer hanytam szinte nem is ereztem a terheseget csak a hasam not:)
a fiammal azzal kijutott a roszulletekbol hanytam, emelyegtem, roszul voltam nagyon vele undorodtam a csirke hustol a szagatol egybol elkezdtem hanyni,reggel este hanytam a fiammal hajnalokba is
:) Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Nektek is szép babavárást kívánok és könnyű szülést! :)
Én az első trimeszterben kovászos uborkát, a másodikban epret és csokit kívántam. Végig kívántam a Mc Donalds-es sültkrumplit és szendvicset valamint a kólát!
Rosszul nem igazán voltam.
Én is kisfiút várok s soha sem voltam kívános , nem hánytam, s nem szédültem.
Annyi hogy nem jött meg illetve nagyon fájt a derekam.
27 hetes km
Köszönöm lányok mindenkinek. Én sajnos még a mai napig rosszul vagyok, ma is kitettem a tízóraimat. :(
Szép babavárást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!