16. hétben hányinger? Eddig semmi problémám nem volt, (se hányinger, se hányás, se émelygés, semmi) de most kb. egy hete mindennap hányingerem van. Normális ez?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:03
1/3 anonim válasza:
Szia! Abszolút normális. A terhesség során nincs ilyen, hogy mindenkinél mondjuk csak az első trimeszterben vannak tünetek, hányinger, szédülés, émelygés és utána elmúlik, ez egyénenként változó. Nekem pl. az elején 3 hétig volt hányingerem, de egész nap. Utána a terhesség végéig semmi. A barátnőmnek soha nem volt hányingere, csak a 20. hét körül elkezdett hányni. Ez van :-))) Minden jót, jó egészséget és boldog babavárást! 8 és fél hónapos kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
Természetesen normális. Én egyszer sem szédültem vagy hánytam a terhességem elején. Örültem is ennek, gondoltam megúsztam a nehezét. Kb a 25.héttől néha szédülök és hányingerem van, de szerencsére a hányást megúsztam:-) A védőnőm szerint a baba miatt van ez. Már nagy és ha éppen ugy fekszik akkor nyomhatja gyomrot és attol lehet hányinger.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 23. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!