Volt aki az első terhessége alatt nagyon rosszul volt (hányás, émelygés), a másodikkal pedig alig vagy egyáltalán nem?
Szintén zenész. Az elsővel 12.hétig állandó émelygés (és nem reggel! hanem napközben és este...) hányinger, hányás több alkalommal is. Alig vártam a 12.hetet...
a másodikkal SEMMI tünetem nem volt(még szoptattam) olyannyira nem hogy 8 hetesen derült ki rutin nőgyógy vizsgálat során és nem akartam elhinni h babát várok.
Szia!
Én az elsővel a 9-ből 7 hónapot végighánytam :)
5 hónapot az elején és kettőt a végén!
A másodiknál pedig SEMMI tünetem nem volt (pedig Ő is fiú)
Meg is született 74 perc alatt :) (bár nem hiszem, hogy a kettőnek volt köze egymáshoz)
Nincs egyforma terhesség, nem izgulj előre! Ha meg mégis úúúúúgy alakulna...akkor is nagyon megéri! :)
Jó egészséget kívánok Nektek!
Én is így vagyok most...első terhességemnél nagyon rosszul voltam., állandóan hánytam.....szörnyű volt....a vérnyomásom annyira alacsony volt hogy épp hogy éltem.
Most 7 hetes babás vagyok és semmi tünet, jól érzem magam :) 1-2 alkalom volt mikor rosszul voltam de ennyi :)
Üdv : T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!