Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti nem féltek hogy...

Kismamák ti nem féltek hogy ideér a Sertés infulenza? Hogy fogjuk kivédeni?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek... :(.
2009. máj. 2. 10:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

Ezek a nem kismamáktól származó válaszok szánalmasak. Éld át! Tudd meg milyen, hogy felelsz egy másik emberért úgy, hogy saját magadra kell vigyáznod, mert csak úgy védheted meg Őt. És sok kismama nevében írhatom, hogy nem vagyunk mind buták (???!!!) csak mert gyereket várunk és próbálunk rá vigyázni.

Nem értem ezt az egészet..........Miért kellett ebbe beleszólni? Ha már beleszóltál, miért így, ebben a stílusban???

Én például nem sokat változtattam az életemen, de tény, hogy jobban figyelek mindenre mióta bennem van a bébi. Nem értem ez miért baj.

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak felhúztam magam.

26+2 hetes kismama

2009. máj. 2. 20:09
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Teljesen igazad van! Szóról szóra! Csak tudod vannak milyenek akik direkt húzzák a másikat osszák az észt de ők a buták nem az aggódó kismamák!

Amúgy nekem elég sok probléma merült fel eddig így nem csoda ha aggódom!

Boldog babavárást továbbra is!

2009. máj. 2. 20:15
 23/24 anonim ***** válasza:

15:35ös vagyok

Teljesen egyetértek a 17:17-el. Attól, hogy valaki terhes nem jobb és nem rosszabb senkinél...Ne haragudjatok, ha a lelketekbe gázoltam, nem ez volt a cél. Csak engem az idegesít, amikor terhes nők úgy gondolják, sokkal többet érnek más embereknél, csak azért mert terhesek. Ha rosszul szűrtem le, és ti nem így gondoljátok, annak csak örülni tudok.

Az aggódást megértem, én is parázós vagyok, csak nem szeretem, ha túlspirázzátok a terhességet.Ami tényleg a legfantasztikusabb dolog, ami egy nővel történhet.

2009. máj. 2. 20:42
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem haragszom de rosszul esett én nem úgy gondoltam hogy mi többet érnénk bárkinél is! Mert nem így van! De szerintem minden első babaás nő túl aggódos. Pláne a mai világban :(.
2009. máj. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!