Meddig tart még szerintetek az infulenza járvány? Mik a tünetei? Kismamák ti beoltattátok magatokat? Oscillococcinum-homeos gyogyszert szedett valaki?
Állítólag kitart március végéig is akár... Ez az enyhe idő, ami most jön még külön kedvez is neki.
Amúgy én nem oltattam be magam. Soha nem oltattam, most sem akartam. És a dokim is mondta, hogy felesleges.
37 hetes kismama
Remélem minél hamarabb véget ér!!
Én nem oltattam idén, babásan nem mertem. Viszont tavaly megszurattam magam, bízom benne, hogy valamennyit még véd idén is.
Rengeteg gyümit eszek, C-vitamint szedek + a fent írt homeós bogyókat heti 1x.
Tünete idén elég sok van (láz, fejfájás, végtagfájdalom, de akár hányás-hasmenés is lehet), a magas lázra kell nagyon odafigyelni!!!
Én terhesen megelőzésre szedtem az Oscillo-t (heti 1 tubus), valamint immunerősítésre:
1.hét: 2x1 tabletta Engystol naponta
2.hét: 2x5 golyó Echinacea D4 naponta. (ezek több hónapon keresztül is alkalmazhatók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!