Oscillococcinum ezt ajánlotta a háziorvosom?
Figyelt kérdés
mozogni nem nagyon tudok mert a láztól izom fájdalmam van!szerintetek bevehetem mert amugy nem vagyok egy gyógyszeres tipus!milyen érzés amikor a számba öntöm?nem az üvegcsét kell betenni a nylvem alá?30.hétbe vagyok2010. ápr. 9. 18:21
1/9 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod, a babának nem fog ártani :))) Nem a fiolát kell a szádba tenni, csak a benne lévő bogyókat a nyelved alá. Előtte és utána legalább fél óráig ne egyél, ne igyál, ne moss fogat, mert a nyálkahártyán keresztül szívódik fel és úgy nem tud. Emellett ne használj semmi kámforos, mentolos dolgot, míg szeded, mert nem fog hatni! ez homesó szer, a szervezet immunrendszerét segíti, hogy leküzdje a betegséget. Viszont ez nem lázcsillapító, azt külön kell bevenni, mert a magas láz nem tesz jót a babának!!
2/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod tőle sőt!Én ezt szedtem egész télen a férjemmel eggyütt megelőzés céljából.Úgy ahogy az első válaszoló irta a nyelved alá kell önteni a bogyókat,és megvárod mig elolvad.Kis édeskés az ize.Jobbulást!34hetes km
3/9 anonim válasza:
Ja! Egyébként édeskés az íze, mert szacharóz a hordozóanyag.
4/9 A kérdező kommentje:
uhh köszönöm a gyors választ!akkor megprobálom.de nagyon jo leszha nem fog a lázra is hatni!és akkor mit szedhetek rá lázcsillapitásra?igazából nekem a gyógyszer az max agopiryn de azt nem ajánlják csak végső esetben!
2010. ápr. 9. 18:32
5/9 anonim válasza:
Algopyrint nyugodtan bevehetsz, az nem fog ártani. Nekem is ezt ajánlotta az orvos és a védőnő is, mikor beteg voltam vagy, ha fájt a fejem. igaz, hogy rá van írva, hogy kismamák nem szedhetik, de a gyógyszerek 99%-án rajta van,hisz terheseken nem nagyon végeznek gyógyszerkísérletet...
6/9 A kérdező kommentje:
akkor beveszem most a gyógyszert és ha estére lázas leszek beveszek hozzá egy algopirynt!remélem jobb les és mégegyszer köszönö a gyors válaszokat!
2010. ápr. 9. 18:44
7/9 anonim válasza:
Az oscillo nem viszi le a lázat, de a láz a legártalmasabb a babára. Én is így jártam az elsőnél és algorpyrint kellett bevennem. A nőgyógyászom és a háziorvosom is azt mondta, hogy ártalmasabb a láz a babára, mint az algorpyrin.
8/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy amikor felment a lázam már délután 37,8 körülire, akkor bevettem egy fél algopyrint. Ha 40 percen belül levitte 37-re vagy alá, akkor OK, ha nem, akkor bevettem a másikfelét a gyógyszernek.
Jobbulást!
32 hetes km
9/9 anonim válasza:
Az oscilloscop(én igy hivom) szóval ez a homeo bogyó jó as lázra is. Nekem levitte azt is. De tnyleg az algopirint lehet enni a terhesség alatt ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!