nem oltatnám be magam és nem is fogom pedig babát várok.
marhaságnak tartom egy olyan félelemnek amit beültetnek az emberek agyába és az évekig mérgezi a gondolataikat.
felelőtlen lennék? Számos olyan beteg is meghalt anno aki be volt oltva ebből látszik hogy nincs jelentősége.
2010. jún. 24. 00:39
2/12 anonim válasza:
az elsö válaszolóval értek egyet. Én sem tettem és nem is fogom. Szerintem többet árt mint használ. Egyébként meg szerintem ez is lecsengett már mint anno a kergemarhakór, madárinfluenza meg az ilyen felkapott betegségek. Valamilyen agymosást mindig csinál a média. Szerintem te se oltasd be magad, mert értelme nincs.
2010. jún. 24. 06:39
3/12 anonim válasza:
Amikor kismama voltam, akkor beoltattam. Tavaly oktoberben oltottak, most negy honapos a fiam. De az egesz csalad be lett oltva, a nagyobbik gyere is. En konnyu helyzetben voltam, kujlfoldon eltunk akkor, ott joval erosebb volt a jarvany, mint itthon, nem volt ellenkampany egy percig sem es varolista volt az oltasra. Boldog volt, aki mar az elejen kaphatott.
2010. jún. 24. 07:05
4/12 anonim válasza:
Én sem oltattam be magam.Januárban lett pozitív a tesztem, így indult az új év.Mostanra már nincs is járvány!!!Semmi értelme oltatni, arról nem is beszélve, hogy az oltóanyagnak lehetnek hosszú távú mellékhatásai.Ráadásul még senki nme bizonyította be, hogy nem ártalmas a magzatra nézve.És ha később jelentkezik a probléma?Én is egyetértek az első válaszolóval.Egyébként ha oltatsz,akkor biztosan megkapod a legyengített kórokozót az oltóanyaggal.Amivel megkínálod a picit is.Míg ha nem oltatsz, szinte 100%, hogy nem kapod el, mert már lecsengett az egész.
2010. jún. 24. 07:35
5/12 anonim válasza:
szia
én januárban oltattam magam h1n1 és a hagyományos ellen is, áprilisban lettem terhes, így is terveztem, h a baba előtt oltatom magam először.Ősszel megint kell majd oltatnom, magamat és a kisebb gyermekemet is mint eddig.Engem nagyon elszomorított, h több kismamának komoly szövődménye lett és volt aki el is ment sajnos:(
Bár lehet, h így is kapok el majd influenzát, de bízom benne , h az oltás véd szövődmények ellen.
Ez a saját véleményem!
2010. jún. 24. 07:50
6/12 anonim válasza:
Én is még tavaly valamikor, most 5 hós lesz a babám. H1N1 volt csak, a másika influenza ellenit nem kértem.
Nem akartam intenzívre kerülni, vagy meghalni.
2010. jún. 24. 09:16
7/12 anonim válasza:
Decemberben oltattam magam és januárban lettem terhes. Terhesen nem oltatnám magam.
2010. jún. 24. 09:17
8/12 anonim válasza:
novemberbe oltattam be magam januárba lettem terhes de terhesen is beoltatnám magam mert az első babám 21 hetesen influenza vírus miatt vesztettem el
2010. jún. 24. 14:24
9/12 A kérdező kommentje:
Nehéz kérdés
2010. jún. 24. 18:33
10/12 anonim válasza:
Én is a baba előtt oltattam be magam egy pár hónappal,de nem bántam meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!