Az Oscillococcinum-ot, orvos ajánlotta már valakinek az infuenza megelőzésére?
Én is most hetente 1-szer szedem. Csak kíváncsi lennék, hogy az orvosok, hogy vélekednek erről, ajánlják-e, vagy felhívják-e a kismamák figyelmét erre a készítményre.
Kérdeztem a háziorvosom, de nem adott konkrét választ. Tudom ártani nem árt, de mennyit használ? Nem tudom összesen hány kismama van a körzetében, ahol lakunk, itt eddig csak 2-en adatták be a védőoltást H1N1 ellen.
Az én orvosom a homeopátiás szerekre azt mondta szó szerint, hogy "valamiben hinni kell". Szóval nem ajánlotta, de nem is tiltakozott ellene. Én szedem vagy már két hónapja, sőt, ha úgy érzem, mintha náthás lennék, akkor egy kúrát megcsinálok (3X1 ampulla 6 óránként). eddig nem kaptam el semmit.
(28 hetes mami)
Igen, a férjem és két gyermekünk is szopogatja megelőzés céljából. A nagy már iskolás, az osztály több mint a fele már volt beteg év eleje óta, ő nem. De eddig mindannyian megúsztuk.
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!