Ki hogyan védekezik az infulenza ellen?
Oltással.
A 3. trimeszterben is még (2-3 naponta terhesvitamin). Sok tea, gyümölcs. Esetleg plusz C vitamin. Immunerősítő (homeopátiás).
Béres csepp, Cebion csepp, sok gyümölcs, zöldség, rengeteg folyadék aminek kb a negyedét a jó házi tyúkhúsleves teszi ki, jó sok zöldséggel + gyakori szellőztetés és minden nap viszem levegőre ha csak egy fél óra is.
Tavaly kezdtem el adni a kisfiamnak a Béres cseppet mikor beharangozták ezt a nagy influenza járványt azóta még csak taknyos sem volt pedig sokszor viszem közösségbe, voltak már olyan balesetek is, hogy egy taknyos, náthás kisgyerek be kapta a cumiját vagy a tesóm gyerekei meg voltak fázva és velük játszott és mégsem kapott el senkitől semmit. A nagy bevásárlásokat sem ússza meg mivel nincs segítségem és kénytelen vagyok magammal vinni mindenhová, nőgyógyászhoz, orvosi rendelőbe stb mindenhová velem jön. Pici, kb 1 hetes korától mindenhová hordom magammal szerintem ez is közre játszik benne, hogy mostanra már megerősödött az immunrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!