Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan védekezik az infulen...

Ki hogyan védekezik az infulenza ellen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Naponta legalább egy órát a szabadban sétálni, sok gyümölcsöt meg citromos teát inni, a lakásban max. 20 fokot tartani és óráknént kiszelözteteni (5 percig kereszthuzat, utána mindent becsukni).
2011. jan. 13. 07:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is arra esküszöm,hogy sok folyadék,rengeteg gyümölcs,zöldség,friss levegő,plusz C vitamin bevitel...és kerülni lehetőleg a nagy tömegeket,ha ez megoldható. Én falun élek 26 éve,soha nem voltam még influenzás.Tavaly se oltattuk be magunkat,most kismama vagyok,de most se fogom.Bár most kénytelen vagyok bemászkálni a kórházba...de remélem elkerül ezúton is a betegség,és védekezünk ahogy csak tudunk a sok vitaminnal.
2011. jan. 13. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Oltással.

A 3. trimeszterben is még (2-3 naponta terhesvitamin). Sok tea, gyümölcs. Esetleg plusz C vitamin. Immunerősítő (homeopátiás).

2011. jan. 13. 08:35
 4/4 kisnita ***** válasza:

Béres csepp, Cebion csepp, sok gyümölcs, zöldség, rengeteg folyadék aminek kb a negyedét a jó házi tyúkhúsleves teszi ki, jó sok zöldséggel + gyakori szellőztetés és minden nap viszem levegőre ha csak egy fél óra is.

Tavaly kezdtem el adni a kisfiamnak a Béres cseppet mikor beharangozták ezt a nagy influenza járványt azóta még csak taknyos sem volt pedig sokszor viszem közösségbe, voltak már olyan balesetek is, hogy egy taknyos, náthás kisgyerek be kapta a cumiját vagy a tesóm gyerekei meg voltak fázva és velük játszott és mégsem kapott el senkitől semmit. A nagy bevásárlásokat sem ússza meg mivel nincs segítségem és kénytelen vagyok magammal vinni mindenhová, nőgyógyászhoz, orvosi rendelőbe stb mindenhová velem jön. Pici, kb 1 hetes korától mindenhová hordom magammal szerintem ez is közre játszik benne, hogy mostanra már megerősödött az immunrendszere.

2011. jan. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!