Aki most kismama beoltatja magát infulenza ellen?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 06:10
1/28 anonim válasza:
Én nem fogom. 25 hetes vagyok, a dokim mondta, hogy ha a személyes véleményére vagyok kíváncsi, akkor ne oltassam be magam. Ha az Orvosi Kamara véleménye érdekel, akkor meg igen, oltassam be. De én nem fogom, amúgy sem szoktam soha.
2/28 anonim válasza:
Tavaly oltattam megam, mert a fiam még 2 hós volt ilyenkor. Most 14 hetes vagyok, most is oltatom, miért ne védeném meg a pocakomban lakót és a 14 hós fiamat? Ártani tuti nem árt, de esetleg használ (nem mintha nagyon hinnék benne). Fizetni nem kell érte, nem látom okát a nemnek, viszont látok okot az igenre. Szóval én oltatom. Nyilván nem árthat, különben nem lenne a piacon. Legfeljebb nem használ.
3/28 anonim válasza:
igen,dokim,védőnőm egyöntetű véleménye,hogy sok szövődmény megelőzhető ezáltal,főleg télen szülőknél...
4/28 anonim válasza:
Igen! Tavaly ilyenkor is terhes voltam és oltattam, most is az vagyok (plusz ugye, a 7 hónapos fiam), úgyhogy most is. Amúgy SOHA nem voltam még influenzás, és lázat sem tudok felidézni az elmúlt öt évből.
5/28 anonim válasza:
"Nyilván nem árthat, különben nem lenne a piacon."
Én ebben azért nem vagyok olyan biztos.Anno egy terhességi rosszullét elleni gyógyszert fejlesztettek ki gyorsan,és végtaghiányos babókl születtek.Ki tudja milyen hatása lesz ennek a vakcinának a közeljövőben a gyerekre.Nem is hiszek a H1N1-ben mint olyanban,infulenzában meg sajnos mindig is haltak meg emberek.
Én nem oltatok.
6/28 anonim válasza:
8.59-es vagyok.Amúgy oltatnék ha pici babám lenne,és ráébeszélnének.Magamat nem féltem,csak a picurt.
7/28 anonim válasza:
annyira ellenkezőek a vélemények, hogy mivel félek az esetleges melléhatásoktól, nem oltatok. és közben drukkolok,(meg teszek is elővigyázatossági intézkedéseket) hogy influenzás se legyek. kb. 8-10 éve tuti nem voltam influenzás, remélem nem most leszek az.
8/28 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele,hogy félek,és nem oltatok.Nem dolgozok,nem vagyok tömegbe,buszon,szinte csak vizsgálatokra járok,szerintem nem vagyok veszélyeztetett ebből a szempontból.
9/28 anonim válasza:
Apukám tavaly belehalt!!!!Ez nem vicc és ilyezgetés!
10/28 anonim válasza:
az oltásba, vagy az influenzába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!