Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki most kismama beoltatja...

Aki most kismama beoltatja magát infulenza ellen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 06:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az oltásba!Egyszerre kapta meg mind a kétfélét!Tönkre vágta a keringését!Besűrűsödött a vére teljesen.Igaz nem volt a legjobb egészségügyi állapotban,de nem is volt beteges!Szerdán kapta az oltást ,csütörtököm már nem volt az agya tiszta!Péntek éjjell elesett-szombaton egész jól volt,vasárnap már nem tudta mit beszél!!Sima mentőt küldtek érte pedig akkor már nagyon rossz állapotban volt!Kedden reggel sajnos anyu mér nem találta életben!
2010. nov. 11. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:
Mellesleg kb 1 hónapja nem tudom igaz e 1 ismerősöm mondta :kismama beoltatta magát a baba betegen született valami fertőzés miatt!Feltételezhető hogy az oltás miatt!!
2010. nov. 11. 11:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ami apukáddal történt, de valószínűleg már nem volt egészséges az oltás előtt sem. A háziorvosának kellett volna tudnia, hogy ajánlja-e neki vagy sem. A "feltételezhetően az oltástól" meg egy nagy kamu... ugyanígy feltételezhetnéd, hogy attól, hogy valami nem volt ok, hogy anyunak is volt fertőzése, hogy valami gond volt a szülésnél. Sokkal több adat bizonyítja, hogy az oltás nem árthat, mint hogy árthat. Én oltatom magam, mert ha cseppnyi esélye is van, hogy így megóvom a magzatomat és a 14 hós babámat, akkor igenis meg kell tennem.
2010. nov. 11. 13:12
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem elég volt tavaly az a néhány kismama-haláleset a H1N1 következtében ...

Most én is terhes vagyok, valószínűleg beadatom az oltást, a családunkban tavaly is mindenki megkapta (én külföldön voltam), és senkinek nem lett tőle semmi baja.

2010. nov. 11. 15:09
 15/28 anonim ***** válasza:
Én inkább maszkot fogok viselni ha közösségbe megyek. Tavaly is sok kismamát láttam ebben járni. Na meg kézfertőtlenítőt. Félek az ilyen oltásoktól. Nem szeretném ha beteg gyerekem születne.
2010. nov. 11. 15:40
 16/28 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt kérdés, már beadattam!

29hKm.

2010. nov. 11. 15:47
 17/28 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes kismami vagyok , de semmi esetre sem oltatnám be magam. Az oltással tulajdonképpen magát a vírust viszik be a szervezetbe.
2010. nov. 11. 19:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Minden oltás így működik.... :)
2010. nov. 11. 19:52
 19/28 anonim ***** válasza:
19:44 Őszintén remélem, hogy amikor már kezedben lesz a babád, akkor nem fogsz ekkora marhaságokat gondolni és mondani. Így működnek az oltások!!! Ez tarthatja életben a gyermekedet, nem beszélnék erről ilyen flegmán. Remélem nem egy oltásellenes anyuka vagy, mert azokból már így is több van, mint kellene. Szóval remélem addigra jobb belátásra térsz, mikor már nem csak téged érint a kérdés.
2010. nov. 12. 07:28
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó Válaszoló, csak csatlakozni szeretnék a válaszodhoz és a véleményedhez!

Ne írjatok már ekkora marhaságokat!

Akkor mi a helyzet a diftéria és egyéb betegségek elleni oltásokkal, amely betegségekbe igen-igen sok gyermek belehalt az oltások bevezetése előtt, hogy a többiről ne is beszéljünk ...

2010. nov. 12. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!