Infulenza elleni védőoltást kismama vehet fel?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, nem akarok lebetegedni. De azt hallottam, hogy kb. két hét múlva újra kitör.2009. jan. 7. 13:03
1/5 anonim válasza:
az én orvosom nem ajánlotta egyértelműen elutasitotta, ugy tudom a terhességnek ha beadatnád mégis a második felében lehetne csak. neked 5 hetesen sehogy sem lehet beadni, nekem sok c-vitamint , gyümölcsöt teát javasolt. vigyázz magadra. 27 hetes kismami.
2/5 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem szabad, egyébként meg az oltás után elég gyakori hogy beteg lesz az ember mivel ez gyengített vírus. Én nem adatnám be.
üdv. 35 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim hogy kismama nem vehet fel 5 hetes meg főleg nem sokat igyál teat,sok gyümölcs,zöldség és pihenj sokat!Mindig legyél melegen.
Boldog és Gondtalan Baba várást!
34 hetes kismami
4/5 anonim válasza:
Oscillococcinum nevű homeopátiás bogyókat szedhetsz az infulenzia megelőzésére heti 1 adagot, ha már az vagy naponta 6 óránként! És persze sok c vitamin és kamillatea!31 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket és a hasznos tanácsokat.
sok boldogságot a babához!
2009. jan. 7. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!