Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Infulenza elleni védőoltást...

Infulenza elleni védőoltást kismama vehet fel?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, nem akarok lebetegedni. De azt hallottam, hogy kb. két hét múlva újra kitör.
2009. jan. 7. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az én orvosom nem ajánlotta egyértelműen elutasitotta, ugy tudom a terhességnek ha beadatnád mégis a második felében lehetne csak. neked 5 hetesen sehogy sem lehet beadni, nekem sok c-vitamint , gyümölcsöt teát javasolt. vigyázz magadra. 27 hetes kismami.
2009. jan. 7. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy nem szabad, egyébként meg az oltás után elég gyakori hogy beteg lesz az ember mivel ez gyengített vírus. Én nem adatnám be.

üdv. 35 hetes kismama

2009. jan. 7. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim hogy kismama nem vehet fel 5 hetes meg főleg nem sokat igyál teat,sok gyümölcs,zöldség és pihenj sokat!Mindig legyél melegen.

Boldog és Gondtalan Baba várást!

34 hetes kismami

2009. jan. 7. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Oscillococcinum nevű homeopátiás bogyókat szedhetsz az infulenzia megelőzésére heti 1 adagot, ha már az vagy naponta 6 óránként! És persze sok c vitamin és kamillatea!31 hetes kismama
2009. jan. 7. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket és a hasznos tanácsokat.

sok boldogságot a babához!

2009. jan. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!