Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti nem féltek hogy...

Kismamák ti nem féltek hogy ideér a Sertés infulenza? Hogy fogjuk kivédeni?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek... :(.
2009. máj. 2. 10:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na valaki helyettem jól lepontozott mindenkit :( Nem én voltam.Tuti akit töröltek :)
2009. máj. 2. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát nekem is eszembejutott már, hogy mi lesz velünk kismamákkal ha kritikus lesz a helyzet... szerintem mi nem kaphatjuk meg az oltást, mert szerintem árthat a babának. pl azt tudom, hogy normal influenza elleni oltást nem kaphatunk.

csak remélni tudom, hogy nem kerülünk olyan helyzetbe...

én kaptam tavaly inf.elleni oltást, remélem az segit.

2009. máj. 2. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom,honnan vetted,hogy influenza elleni oltást kismama nem kaphat??Amikor itt a szezonja,az elsők között mondják,hogy a kismamák is oltassák be magukat.Akkor szerinted egy nagy járvány idején a kismamákat hagynák mind meghalni??
2009. máj. 2. 13:32
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

Első válaszoló vagyok. A kérdésedre azért nem válaszoltam mert úgy voltam vele, úgyis csak a falnak beszélnék, most mégis azért írok mert a 18hetes kismama beírása megadta a lökést, ugyanis nekem is ez lenne mondanivalóm.

Tudom ugyanúgy leleszek pontozva, nem érdekel, ebből is látszik hogy egy nem-terhes véleményét nem fogadjátok el (ahogy a kérdező is írta minek írok ide mikor ez a kismama téma??)

Rá kéne már jönni hogy a terhesség NEM BETEGSÉG hanem ÁLLAPOT amit én úgy gondolom méltóságteljesen kéne végigvinni, és a szükséges lépéseken túl (orvoshoz járás, étrend változás, ide vágó tanfolyamok) semmit nem kéne változtatni az azt megelőző életvitelben. Ez nem betegség, és pont ezért ráz a hideg amikor mindenfele azt látom hogy a kismamák nem esznek k betűs ételeket és minden kis moccanásra azt hiszik valami óriási baj történt, vagy véletlenül máshogy rúg a baba és mindjárt sikoltozva festik a falra az ördögöt.

És akkor itt ez a kérdés, jaj szegény kismamák mi lesz velük ha eléri őket a sertésinfluenza, én erre azt mondom JAJ SZEGÉNY 6 MILLIÁRD E-M-B-E-R mi lesz velük ha eléri őket a sertésinfluenza?? Nekem eszembe se jut a negatív diszkrimináció, mert a kismamák is emberek semmivel sem másabbak mint a többi ember, de nagyon sok kismama úgy viselkedik mintha 9 hónapnyi életveszélyben lennének és akkor le a pályáról mindenkinek!! Mert mikor a zebránál állva rám szól az anyuka a babakocsi mellől hogy álljak arrébb mert a gyerek nem kap levegőt!!! Hát álljon már meg az ég! Miért kell minden kismamának sültbutának lennie egyből ahogy terhes lesz?? Mindentől és mindenkitől rettegni áááá marhára idegesít és nem csak engem! A terhességet emberi mivoltunkban és következetesen kéne végigvinni, nem pedig nyafogó picsogó gyenge nőkként. Ja, nincs gyerekem, mielőtt valamelyikőtök nekem esik mind a 10 körmével hogy ugyan mit tudok én erről az egészről. Kevés terhes nőt ismertem akik nem játszották el a hattyú halálát 9 hónapon át, de mégis volt, és én ezt tudom csak igazán, szívből tisztelni!!

Visszatérve az alapkérdésre: lehet újat mondok hölgyeim, de a sertésinfluenza nem egy kismamagyilkos kór hanem globális probléma, az oltás pedig nemsokára kicsi országunkban is mindenki számára elérhető lesz!! Üdv.

2009. máj. 2. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek az előttem szólóval!

Kedves kérdező, amíg nem voltál terhes nem mostál alaposan kezet, amikor hazaértél? Nem vigyáztál, hogy ne kapj el lehetőleg semmit?

ÉS tényleg gáz, hogy így írod, kismamák hogy fogjuk kivédeni? A többi ember pusztuljon meg,csak mert nem terhes?

Mellesleg nézzetek utána, semmi köze a sertéshez, rosszul rögződött a név, de mondjátok, amit a média teletöm az okos kismama fejeitekbe, még mielőtt elgondokodnátok rajta vagy utánanéznétek....pffff önálló gondolkozás meg semmi.

2009. máj. 2. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
Istenem ez most ténleg KOMOLY kérdés volt!!!!!!!!!!!!
2009. máj. 2. 16:45
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

14:46-osnak.

Reszben igazat adok,reszben nem.

Abban igazad van h a kismamak felfujjak a terhesseget.Engem is idegesitenek a "lehet enni tojast,epret" es tarsai kerdesek,meg h "megegettem magam,latszodni fog a baban is".

En most 32 hetes terhesen is olyan dolgokat csinalok h itt rongya lennek pontozva,pedig csak ugy elek mint a terhessegem elott.Sosem cigiztem,nem fogyasztok alkoholt sok zoldseget,gyumolcsot eszek.De pl;3 km van a legkozelebbi bevasarlo kozpont ahova gyalog jarok es csak akkor megyek busszal ha sok a cuccom,amugy haza setalok.

Szoval a terhesseget tenyleg nem kene drasztikusan fel fogni,ez egy aldott allapot.

Viszont amibe nem ertek egyet:gondolom a kerdezo nem csak rank(kismamakra) gondolt,de ha belegondolsz mi ket eletert felelunk,nem csak a magunkeert.

Ezert jobb az elovigyazatossag.

Nem gondolom h meg Magyar orszagon lesz ilyesmi problema,raadasul meg van az ellen anyag,foloslegesen pedig kar idegeskedni.

De en pl;Kanadaba elek.Nekem mar nem olyan vicces a helyzet es bevallom,h most tenyleg meg vagyok ilyedve.

Szerintem a magyarok,egyenlore folosen paraznak.

Ha valaki beteg azt mar a repteren eszre veszik.

Udv: egy 32 hetes kismama

2009. máj. 2. 17:17
 18/24 A kérdező kommentje:

15:35 baromi okos vagy!Miről beszélsz te itt? Érthetően írtam egyszer már ez egy kismama oldal.Nem emellek téged külön ki. Senki nem mondta hogy pusztulj meg!! Kár volt reagálnod!

Az utolsó válaszolónak igaza van mi most két életért felelünk! De biztosan okoska nincs gyereked vagy ki tudja...

2009. máj. 2. 18:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy meg bizti lehetett pár okoska még ha mér le is vették a válaszát 3 embernek :)!
2009. máj. 2. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű: nem eszek sertéshúst. Nem halok bele...
2009. máj. 2. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!