Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második baba születésénél...

Második baba születésénél később mentek be a kórházba, mint az elsőnél?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na úgy látom mi szerencsés helyzetben vagyunk:) az após vigyáz majd a nagyfiúnkra, ő a kórházzal szemben lakik , csak átsétál az úton, mi meg a kórház mögött, így átmászunk a kerítésen és már szülhetek is:DDDDDDDD De egyébként én picit később tervezem a bevonulást mint az elsőnél.
2011. okt. 14. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
hát, nem hiszem, hogy nagyon sietni fogok, az bőven belefér, hogy mama ideérjen, ha éjjel indul be a szülés. A fiammal 1.30-kor ment el a víz, 2-re voltunk a kórházban, 3 felé kezdődtek a fájások, 8-kor toltak császárra, addigra lettek 5 percesek a fájások.
2011. okt. 14. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem rohanni fogok, amennyire lehet. A kórház 35 percre van tőlünk kocsival. A dokit már csak a kórházból értesítik, én itthonról nem is tudom, és ő is ugyan ennyire lakik a kórháztól, mint mi. Az első gyerekkel elfolyt otthon a magzatvizem, előtte semmi erős fájásom nem volt, ami arra utalt volna, hogy szülök. Innentől kezdve 2,5 óra alatt a kezemben volt. (Én is még zuhanyoztam és csak utána indultunk.) Azt mondják a második gyorsabb lesz. Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb gyerek mellé is hívnunk kell valakit, akinek szintén idő, mire ideér.
2011. okt. 14. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, en korabban mentem.

Az elso gyereknel nagyon kicentiztuk. Kulfoldon szultem, elfolyt a magzatviz, bementunk a korhazba, megvizsgaltak tetotol talpig, fajas nem volt, hazaengedtek. Azt mondtak, hogyha nincs gond, akkor varjuk meg az 5 perces fajasokat es akkor menjunk vissza.

Viszont epp hogy hazaertunk nekem egybol 3 peces fajasok jottek, betelefonaltam, nem akartak elhinni, azt mondtak, hogy meg varhatunk. Egy ora mulva 2 percesek voltak, akkor mar nem telefonalgattam, hanem bementunk. Fel ora mulva mar kint sirt a fiam. :D

A masoik terhesseg alatt pedig nyilt a mehszaj, a szules elott 4 nappal vizsgalaton 1333-as mehszajat talalt a doki, de kertem, hogy meg ne inditsa, hatha jon a gyerek magatol. De nem jott, igy 4 nap mulva onkent es dalolva visszamentem fajas nelkul es meginditottak, 2 ora volt az egesz vajudassal, kitolassal egyutt.

Szoval ugy dontottem, hogy a harmadiknal indulni fogok az elso jelre, nem fogom annyira kicentizni, mint az elsonel.

2011. okt. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!