Második baba születésénél később mentek be a kórházba, mint az elsőnél?
Nem, en korabban mentem.
Az elso gyereknel nagyon kicentiztuk. Kulfoldon szultem, elfolyt a magzatviz, bementunk a korhazba, megvizsgaltak tetotol talpig, fajas nem volt, hazaengedtek. Azt mondtak, hogyha nincs gond, akkor varjuk meg az 5 perces fajasokat es akkor menjunk vissza.
Viszont epp hogy hazaertunk nekem egybol 3 peces fajasok jottek, betelefonaltam, nem akartak elhinni, azt mondtak, hogy meg varhatunk. Egy ora mulva 2 percesek voltak, akkor mar nem telefonalgattam, hanem bementunk. Fel ora mulva mar kint sirt a fiam. :D
A masoik terhesseg alatt pedig nyilt a mehszaj, a szules elott 4 nappal vizsgalaton 1333-as mehszajat talalt a doki, de kertem, hogy meg ne inditsa, hatha jon a gyerek magatol. De nem jott, igy 4 nap mulva onkent es dalolva visszamentem fajas nelkul es meginditottak, 2 ora volt az egesz vajudassal, kitolassal egyutt.
Szoval ugy dontottem, hogy a harmadiknal indulni fogok az elso jelre, nem fogom annyira kicentizni, mint az elsonel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!