Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki, hogy oldotta meg az első...

Ki, hogy oldotta meg az első heteket a 2. baba születésénél?

Figyelt kérdés
2,5 év lesz közöttük. Februárban fog megszületni a kis tesó.
2010. aug. 24. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hú, nagyon nehéz volt. Éjjel!

Nappal volt némi segítségem, anyukám, férjem, de éjjel egyedül maradtam... Főzni, mosni, takarítani, stb.. mindent én csináltam, anyu vagy a férjem a nagyobbal foglalkozott addig a fél-1 óráig. A kicsi alvásidejében végeztem el mindent, bár nem sokat aludt már akkor sem..

Eleinte éjjel nem nagyon aludt, emiatt én sem. Nappal nem nagyon tudtam pihenni, ezért eléggé kimerült voltam.

A kórházban karantén miatt nem kerültünk a csecsemő osztályra sem, így éjjel nappal ott is velem volt. Egyedül voltunk a szobában. Éjjel 4ig, vagy hajnali 4ig, nemis tudom hogy írjam, üvöltött, semmi nem volt jó neki. Ezt otthon is csinálta 1 héten át.

A nagyobb első nap sírt, ahányszor a pici sírt. Másnapra már semmi gond nem volt! Azóta imádják egymást:)

21 hónap van közöttük!

Most 8.5 hós a pici, és fél éves korától napról napra könnyebb! Fizikailag... De idegileg, lelkileg egyre nehezebb:( Segítségem már nem nagyon van, sőt, nincs is, max az a segítség, ha 1 órára elmegyünk 4en sétálni és kicsit kiszellőzik a fejem.

2010. aug. 24. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az nem volt annyira nehéz, mert anyu 2 hétig itt volt velem, meg a férjem is vett ki szabit. De éjjel fent voltunk elég sokat, nappal sem nagyon tudtam pihenni, mert a nagynak is én kellettem. A főzésben, takarításban segített inkább anyu. De elég jól elvoltam 5-6 óra alvással is. Később rendeltem ételfutártól kaját, takarítás, amikor alszanak. Bár sajna nem igazán egy időben történik.
2010. aug. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!