Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A baba születésénél az önkormá...

A baba születésénél az önkormányzatoknál adnak valamilyen születési, egyszeri támogatást?

Figyelt kérdés

Tudtok róla valamit?

Köszönöm, aki tud segíteni

2011. márc. 25. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
van aki ad, van aki nem, nézd meg a neten az önkormányzat honlapján, nálunk van, úgy hívják hogy születési és életkezdési támogatás és elég jó pénzt adnak, kb 85ezer ft, de kell hozzá a tb kártyája a picinek, meg elvileg az adószáma is, de én anélkül igényeltem meg és megkaptam kb az igénylés leadása után másfél hónappal
2011. márc. 25. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

üres az adott oldal:(

2011. márc. 25. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

hát akkor sajnos lehet hogy nálatok nincs ilyen:(

azért egy telefonhívást megér, hívd fel őket, hátha...

2011. márc. 25. 19:14
 4/5 anonim válasza:
Én decemberben szültem,mikor kijöttem a korházból szólt a polgár mester hogy ha meglesz a pici anyakönyvi kivonata fénymásoltassuk le az én lakcím kártyámal és a picijével,irjunk egy kérelmet szülés utáni segélyről,és adjuk neki oda!!' hét volt kb karácsony előtt megkaptuk de nálunk csak 20 000 ft adnak!
2012. márc. 12. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Már 1 éve írtam, de itt Csepelen egy kani vasat sem adtak. Ez a kerület márcsak ilyen.
2012. márc. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!