Mit illik a kórházba bevinni látogatáskor baba születésénél?
Esetleg vihetsz neki egy kis csokrot, egy képeslappal:D De nem várnám el, csak jól esik, ha legalább egy valaki meglátogat.
Novemberben voltam látogatni a barátnőmet, mert kislánya született, akkor én neki virágot, képeslapot meg egy kis ruhát vittem be a babának:D 9 hónapra rá, most augusztus elején ő fog bejönni hozzám:D Ja, én is megkérdeztem, hogy van e szüksége valamire, de neki nem volt:D Már annak is nagyon örült, hogy bementem hozzá:D
Nekem is az étel mert legtöbbször van hütésre lehetőség és a kórházi kaja pocsék - ha csak nem a telkiben szült.- szóval enni innivalót és gyümölcsöt.
az mindig befutó
szénsavas innivalót nem érdemes és barack narancslevet se.
Nálunk a kórházban nem szivesen látnak gyümölcslevet, csak ásványvizet, teát. Én is inkább beszélnék a kismamával, mit kíván, mi esne jól neki. Édes, sós, rágcsálni való, esetleg gyümölcs...... Én azt hiszem, pár nap múlva egy nagy adag fagyit fogok kívánni :)
(a többi ajándék meg amit számsz, az majd otthon a látogatáskor.... )
4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 38 hetes pocakcsajszi anyukájuk
Sok mindent hoztak be nekem a kórházba, sajnos haza is kellett küldenem naponta őket.
Persze sok-sok dolog a babának volt ajándék.
Aminek legjobban örültem: üdítő, víz és egy hatalmas adag Mc Donald's-os fagyi! Szuper volt.
Szia!
Szerintem nyugodtam kérdezd meg az anyukát,hogy mire van szüksége?Én úgy örültem az almalének,meg egy csomag keksznek
Én természetes úton szültem és ölni tudtam volna egy kis úszógumiért,mert annyira fájt a gátsebem,hogy állva ettem mint a lovak.Pár leleményes anyuka,gondolom már nem az első babájukat szülték,ők vittek be magukkal.
A babának ott mindene megvan.Étel nem kellett,mert a kórházban rendes adagokat adtak és még finom is volt,de kis nasi jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!