Nagyon ciki ha a 2. baba születésénél kevesebb pénzt adunk a dokinak?
Figyelt kérdés
Anyagilag nem úgy állunk,hogy annyit adhassunk, mint először.Akkor 50ezret adtunk,de lehet,hogy most csak 30-at tudunk.2011. ápr. 29. 12:17
1/10 anonim válasza:
Ha annyit tudtok, annyit adtok. Nem hiszem, hogy ciki volna.
2/10 anonim válasza:
Sokat változott a világ az utóbbi időben, és hidd el, ezzel az orvosok is tisztában vannak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem. De attól is függ, hogy fogadott orvos-e vagy nem? Van-e fix díja stb. Ha nincs neki akkor nyugodtan adj kevesebbet nem hiszem hogy ciki lenne.
4/10 anonim válasza:
Amúgy se lenne kötelező adni, van aki egyáltalán nem ad, vagy csak 5000-10.000 forintot!
5/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs fix-tarifája.Meg is vagyunk vele elégedve,de sajnos nem tudunk többet áldozni rá.
2011. ápr. 29. 12:32
6/10 anonim válasza:
Én 20 ezret adtam 2 éve, másodször szültem annál dokinál.
ha nincs pénzetek akkor adjál valami apróságot, csináltass valami olcsób ajándékkosarat.
nem fog éhenhalni
7/10 anonim válasza:
szerintem se ciki,mi is csak ennyit fogunk adni.
ráadásul nem hiszem hogy számon tartja,hogy az előző szülésednél mennyit adtatok..
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem is emlékszik ki mennyit adott, tuti, hogy nem! Mi is kevesebbet fogunk adni, 2 éve 80e Ft-ot kapott, most 60e Ft-ra gondoltunk a férjemmel és egy üveg jó borra.
9/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Asszem a bevételek is kevesebbek! Sajnos válság van...
10/10 anonim válasza:
Dehogy ciki!Annyit adtok,amennyit megenged a pénztárcátok.
Én is 30 000-ret adtam,pedig én már a 4.-ket szültem nála.
Ennyi volt és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!