Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítettek a szülők anyagilag...

Segítettek a szülők anyagilag a baba születésénél?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl: adtak pénzt a babakocsiba, vettek kiságyat, vagy csak adtak pénzt, stb.
2010. ápr. 9. 08:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukámék vették a babakocsit, és az autósülést is ők fogják. Anyósomék meg pénzt adtak, költsük el, amire szükség van:)
2010. ápr. 9. 08:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mindent saját magunknak kell (kellett) előteremtenünk, megvennünk. Szeptemberre várjuk a babát :)

Egyikünk családja sem áll túl jól anyagilag.

2010. ápr. 9. 08:57
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem. Jelképes ajándékot kaptunk, amikor a baba megszületett.
2010. ápr. 9. 08:58
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem segítettek. Vhogy nem is jutott eszükbe, de nem is vártuk el Tőlük.
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
nem. Inkább mi támogatjuk a szülőket. szerencsére megtehetjük.
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem ezzel nem volt szerencsém. :( Az én szüleim már nem élnek. :( Anyósomék meg az esküvőnkre sem adtak semmit. Adnak, ha kérünk, de olyan, hogy babakocsi, doki pénze (amiket másoktól hallok) nálunk fel sem merült sajna. Pedig jól jönne a segítség. De ha veszünk valamit, akkor megdicsérnek, h jó áron vettük. :D Mindegy, ezen már nem bosszankodok. Örülök, hogy meg tudjuk mi venni.
2010. ápr. 9. 08:59
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem segítettek semmiben, de mondjuk nekem nem is az anyagi része fáj, hanem hogy semmi másban sem segítettek (és azóta sem) a második gyermekünk 6 hónapos és még nem is látták egyszer se....ez van.
2010. ápr. 9. 09:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szülőnk apróságot hozott a gyermek születésekor. Sem az esküvőnkre sem lakásvásárláshoz semmiféle anyagi segítséget nem tudtak nyújtani, sőőőt, őket kell segíteni.

Ez van.

2010. ápr. 9. 09:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyik gyereknél se kaptunk előre sem pénzt, sem pedig babaholmit. Amikor megszülettek, akkor igen, hogy költsük a babára (eltettem nekik a bankba). De előtte mindent mi vettünk meg, saját pénzből. Egyébként sem gondolom, hogy nekik kellett volna bármit is megvenni... a babakocsi, kiságy nem olyan összegbe kerül, hogy a nagyszülőkkel vagy a keresztszülőkkel vetessem meg (pedig egyikből se vettünk drágát).
2010. ápr. 9. 09:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nekem ezzel nem volt szerencsém. :( Az én szüleim már nem élnek. :( Anyósomék meg az esküvőnkre sem adtak semmit. Adnak, ha kérünk, de olyan, hogy babakocsi, doki pénze (amiket másoktól hallok) nálunk fel sem merült sajna. Pedig jól jönne a segítség. De ha veszünk valamit, akkor megdicsérnek, h jó áron vettük. :D Mindegy, ezen már nem bosszankodok. Örülök, hogy meg tudjuk mi venni."

Nálunk dettó ez a helyzet:D Engem is megdicsérnek, h milyen jó áron vettem ezt-azt, de ők semmit, anyukámék nem élnek, szóval elég furcsa helyzet. Mindig kérem, h legalább ha vesznek valamit ne plüss legyen, mert az elmúlt 19 hónapban kaptunk tőlük mindenfélét, itt porosodnak, a fiam nem játszik velük, de azért minden alkalommal jön egy újabb dög. Könyörögtem, h ne vegyenek plüssnyulat húsvétra, és puff, kaptunk egy akkorát, h a gyerek fél tőle, mert nagyobb mint ő.

Legközelebb megkérem őket, h adják ide a pénzt, hisz ennek az árából vehettem volna 2 csomag pelenkát. Szóval van pénzük, de semmi hasznosat nem vesznek...

2010. ápr. 9. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!