Segítettek a szülők anyagilag a baba születésénél?
Nem, mindent saját magunknak kell (kellett) előteremtenünk, megvennünk. Szeptemberre várjuk a babát :)
Egyikünk családja sem áll túl jól anyagilag.
Mindkét szülőnk apróságot hozott a gyermek születésekor. Sem az esküvőnkre sem lakásvásárláshoz semmiféle anyagi segítséget nem tudtak nyújtani, sőőőt, őket kell segíteni.
Ez van.
"Hát nekem ezzel nem volt szerencsém. :( Az én szüleim már nem élnek. :( Anyósomék meg az esküvőnkre sem adtak semmit. Adnak, ha kérünk, de olyan, hogy babakocsi, doki pénze (amiket másoktól hallok) nálunk fel sem merült sajna. Pedig jól jönne a segítség. De ha veszünk valamit, akkor megdicsérnek, h jó áron vettük. :D Mindegy, ezen már nem bosszankodok. Örülök, hogy meg tudjuk mi venni."
Nálunk dettó ez a helyzet:D Engem is megdicsérnek, h milyen jó áron vettem ezt-azt, de ők semmit, anyukámék nem élnek, szóval elég furcsa helyzet. Mindig kérem, h legalább ha vesznek valamit ne plüss legyen, mert az elmúlt 19 hónapban kaptunk tőlük mindenfélét, itt porosodnak, a fiam nem játszik velük, de azért minden alkalommal jön egy újabb dög. Könyörögtem, h ne vegyenek plüssnyulat húsvétra, és puff, kaptunk egy akkorát, h a gyerek fél tőle, mert nagyobb mint ő.
Legközelebb megkérem őket, h adják ide a pénzt, hisz ennek az árából vehettem volna 2 csomag pelenkát. Szóval van pénzük, de semmi hasznosat nem vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!