Ezt hogy kell számolni? Nemértek hozzá de nagyon nagy segitségre lenne szükségem?
Ha normális a ciklusod 28napos, akkor a vérzés elmaradásakor a bébi 2hetes pár napos, te viszont 4hetes pár napos terhes vagy.
Megnézed mikor volt meg utoljára, előkeríted a józan eszed, és pöttyözgesd a naptáradat, mitom jún1én volt meg akkor 12-16peteérés és nézd melyik partner van közelebb ezekhez a dátumokhoz, elég valószínű, hogy azé, a ciki akkor van ha nincs egy nap köztük, akkor érme.
köszönöm szépen a válaszokat és aki NEM a kérdésemre válaszolt annak figyelembe se veszem a válaszát mert nem vagyok kiváncsi a hülye dumájukra meg eleve ne is irjanak ide nem vagyok kiváncsi a véleményükre!!!!ennyi.... mehetnek a ......
Aki meg normálisan válaszolt azt köszönöm szépen és igen a jelenlegi páromnak szeretnék szülni mert vele már 5 éve tart a kapcsolatom csak volt fél év szünet köztünk és kezdtem egy uj kapcsolatba sajnos!!!és védekeztem a volt párommal ovszerrel mert töle nem szerettem volna gyereket és azért feküdtem le ilyen hamar a volt párommal mert ugye nem idegen volt az életembe!!!és megbántam mindent mert vele akarok boldog lenni és ezért kérdeztem meg hogy mennyire pontosak de sztem is az elején elég pontosan visszalehet számolni!!a voltal mensi elött voltam együtt VÉDEKEZVE és utána megis jött és utána középidötöl voltam a párommal!!!és az elsö UH azt is bizonyitja!!!Meg nem hiszem hogy koton melett terhes lehet lenni de ugy voltam vele megkérdezem!!!
HOGYHOGY KEDVES OKOS ÉSZOSZTOK MOST LEHET MAGYARÁZNI MERT AZT SE TUDJÁTOK MIRÖL VAN SZO DE BELEÜTITEK AZ ORROTOKAT INKÁBB NE SZOLALTATOK VOLNA MEG BÖLCSEBBEK LENNÉTEK!!éS IGENIS HA NEM A JELENLEGI PÁROMTOL LENNE ELVETETEM (MEGVÁROM A KÖVETKEZÖ UH) DE EZ MEG MÁR MINDENKINEK SAJÁT DOLGA MIT CSINÁL !!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!