Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés Angliában - jó ötlet?

Szülés Angliában - jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy várandós vagyok, de nem tudom/tudjuk eldönteni, hogy itt vagy pedig Angliában szüljem-e meg. A reménytelen jelenlegi helyzet (nincsen egyéves bejelentett munkaviszonyom, most is feketén dolgozom, a barátomnak nincsen munkája jelenleg) miatt vetődött fel a kiutazás lehetősége, és szeretném megtudni, hogy hogyan is működnek az ottani dolgok, ami a terhességet illeti. Hallottam olyan rémhíreket, melyek szerint csak öt hónap után lehet ott társadalombiztosításom. Ebből mi igaz? Ha valakinek vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban, kérem, írja le.
2011. szept. 21. 10:25
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Hat igen sajnos nincs mit tennunk.A Reka es a Fanni is szep nev.Akkor az sem biztos hogy kislany?

Es te "fiatal" anyuka hanyadik hetben jarsz?

Egyenlore csak szombatonkent megyek vissza olyankor a ferjem fog vigyazni ra.A bolcsi rettento draga ugye itt nincs allami bolcsode csak magan.Jo neked 2 eves koraig otthon vele.De jo is lenne.Na de ez van nincs mit tenni.Koszonjuk ,nem gondolkoztunk sokat a neven eloszor Melinda volt aztan atpartoltunk az Izabellara.

Londonban laktok egyebkent?

2011. szept. 22. 14:55
 52/57 anonim ***** válasza:
Visszaterve a szlovakiai anyukara hat igen rengeteg ilyen van.De sajnos nem mi ulunk a parlamentbe.
2011. szept. 22. 14:58
 53/57 anonim ***** válasza:
En 13 hetes vagyok. Azt hogy fiu vagy lany lesz e meg nem tudjuk, de mindegy is hogy mi lesz csak egeszseges legyen. Sajnos meg varunk az idopontra hogy megvizsgaljanak, es hogy ultrahangon megnezzek. A konyvezesen, vervetelen, egyeb aprosagokon mar tul vagyunk. Remeljuk hogy az ultrahangon is ott lesz a babank. Nem lesz vele gond. Sokszor aggodom mert nem volt egyetlen egy tunetem sem ami arra utalt volna hogy terhes vagyok, veletlenul derult ki, es meg mindig semmi tunet. Na de majd gondolom nemsokara megcsinaljak azt az uh-t es kozlik velunk hogy egeszseges a babank.
2011. szept. 22. 15:03
 54/57 anonim ***** válasza:
Ne aggodj nekem sem volt,egyetlen egyszer hanytam az is a kovaszos uborka miatt volt.Egyedul a cicim feszult.Van akinel nincs tunet van aki majd meghal.Szerencsesek vagyunk.Igen igazad van csak egeszseges legyen az a lenyeg.
2011. szept. 22. 15:09
 55/57 anonim ***** válasza:
igen a balszerencseben az a szerencse, hogy volt annyi eszem, hogy karteritest kerjek. Meg is beszeltuk, ezt az osszeget a kicsire forditjuk es inkabb itthon maradok vele, minthogy ahogyan mondod is a rohadt draga bolcsit fizessuk Itt nalunk 35 font egy nap....A masik 83% os pedig ne aggodj, mert nekem sem volt semilyen tunetem de kesobb aztan lettek sajna...szerencses vagy, hogy nincs es ne aggodj semmi baja a babanak. Visszaterve egyebkent azert mertem irni, hogy kiscsaj, mert a 4 dn is azt mondtak, de azert jobb ha felkeszulunk, egyik ismerosomnek is mondtak kiscsaj aztan mire kibujt kukis lett :D ezert inkabb tutira megyunk :D Mi gloucesterben lakunk egyebkent. Ti merre? 37hkm
2011. szept. 22. 15:14
 56/57 anonim ***** válasza:

Igen tanacsos nem csak rozsaszin rugikat venni......

Mi Londonba,azon belul Harlesden.Nem a legjobb kornyek de itt lakunk 3eve,szeretem,ismerunk minden boltot.Megegyszer jo egeszseget nektek es boldog babavarast,illetve szulest.Vigyazzatok magatokra.Te pedig ne aggodj minden rendben lesz.Sziasztok

2011. szept. 22. 15:21
 57/57 anonim ***** válasza:
neked is minden jot, :) szia (37 hkm)
2011. szept. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!