Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés Angliában - jó ötlet?

Szülés Angliában - jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy várandós vagyok, de nem tudom/tudjuk eldönteni, hogy itt vagy pedig Angliában szüljem-e meg. A reménytelen jelenlegi helyzet (nincsen egyéves bejelentett munkaviszonyom, most is feketén dolgozom, a barátomnak nincsen munkája jelenleg) miatt vetődött fel a kiutazás lehetősége, és szeretném megtudni, hogy hogyan is működnek az ottani dolgok, ami a terhességet illeti. Hallottam olyan rémhíreket, melyek szerint csak öt hónap után lehet ott társadalombiztosításom. Ebből mi igaz? Ha valakinek vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban, kérem, írja le.
2011. szept. 21. 10:25
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Fiatal?Mennyi idos vagy ha megkerdezhetem?
2011. szept. 22. 13:59
 42/57 anonim ***** válasza:
utolso, teljesen igazad van...amikor te kerulsz bajba, akkor nem segitenek es egy valag adot befizetunk...aki meg nem jogosult ra, annak 2 marekkal szorjak.En sem a segelyre szulok, tervezett baba volt, es hat szerencsetlensegemre elvesztettem a munkam. Persze, hogy az ember varna vmi kompenzaciot a befizetett osszegek utan, de hat kalap kaki igen...na es arrol nem is beszelve, sokan par honapos picit otthon hagynak muszajbol. Szoval ennyire erdemes idejonni.
2011. szept. 22. 14:02
 43/57 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok es mar nagyon izgulunk :SS:)) nevvel meg bajban vagyunk egyenlore kiscsaj :D nalad? :)
2011. szept. 22. 14:03
 44/57 anonim ***** válasza:
uccso vagyok nem en irtam, hogy fiatal :) csak hogy ne zavarjon meg :)
2011. szept. 22. 14:05
 45/57 anonim ***** válasza:

Igen eleg nehez tudnom ki kicsoda mert mind2en 83%on vagytok:)

Gratulalok mar csak 3 het!!!!

Megvettel mindent?De azert mar van par nevetek amik kozul valasztanotok kell?

Nekem is kislany mar 10honapos.:D A neve Izabella Anna

Epp csucsul az ebed utan.Es igen mennem kell vissza dolgozni:(

2011. szept. 22. 14:11
 46/57 anonim ***** válasza:

Vagyis csak arrol tudtam nyilatkozni, amiket allitolag igenyelhetnek mint kismama.

Sajnos en ahol lakom, abban az utcaban, van egy csalad, szlovakiai magyarok, egyszer beszeltem a novel es kerdezoskodott hogy dolgozok e meg ilyenek. Kerdeztem tole, hogy o dolgozik e, erre csak annyi volt a valasza hogy nem kepzelem, heti 500 fontot kap a gyerekek utan (2 gyerek) es nem hajlando munkat vallalni. Na ezek a szomoru dolgok. Nem tudom hogy hogyan kap ennyi segelyt, de undoritonak tartom hogy kijon ide, azert hogy itt szuljon es nem hajlando munkat vallalni, inkabb el a segelyekbol. Sajnos ilyenek mindig is vannak, voltak, es meg lesznek is. Ennyit errol.

Na mindegy is.

2011. szept. 22. 14:14
 47/57 anonim ***** válasza:
Gratulalok mindkettotoknek, 37 hetesnek azert mert mar tudja hogy kislanya lesz, es hogy mar nincs sok hatra. Masik valaszolonak pedig gyonyoru neve van a kislanyodnak.
2011. szept. 22. 14:16
 48/57 anonim ***** válasza:
Utolsonak irnam, hogy nem irigylem hogy vissza kell mennie dolgozni. Sajnos majd nekem is vissza kell mennem, bar nem szeretnek. Egyenlore en nem is foglalkozok ezzel, inkabb elvezem a kismamasag orom oldalait. Vagyis remelem hogy elvezni fogom.
2011. szept. 22. 14:18
 49/57 anonim ***** válasza:
szep nevetek van :) igen mar megvan minden, megis ugy erzem meg mindig hianyzik vmi. :)Mi a reka vagy fanny neven gondolkodunk, de ha esetleg fiucska lenne megis akkor botond vagy roland. Sajnalom, hogy vissza kell menned. En nem tervezem 2 eves koraig. Szerencses vagyok ebben az igaz, nem is hencegesbol irom le, egyutt erzek veled, nekem meg meg sem szuletett, de nem is tudnam elkepzelni itthagyni ot. De tudom, hogy muszaj....
2011. szept. 22. 14:19
 50/57 anonim ***** válasza:
75 % os valaszolo, hogyan oldjatok meg a babara valo felugyeletet, ha visszamesz? 37 hkm
2011. szept. 22. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!