Mit tegyek? Tanácstalan vagyok és félek.
Nem értem, miért kell bántani szegényt! Nagyon nehéz helyzetbe került, és az nem segít rajta, ha lehülyézitek! Én igenis nagyon becsülöm azokat, akik kihordanak egy babát, és örökbe adják valakinek, aki nagyon vágyik babára, de nem lehet neki. Miért jobb megölni? Ne írjatok már ilyet! Én nagyon tisztellek, ha ezt képes vagy megtenni! És -bár én sem tudtam volna sosem eltitkolni a terhességem- tényleg vannak olyanok, akiken nem látszik. Én nemrég találkoztam egy 7 hónapos IKERterhes kismamával, akin még az sem látszott, hogy terhes (csak simán nagy darabnak tűnt). Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél! Én semmiképpen nem törnék pálcát feletted, SŐT! Kívánom, hogy a legjobb döntést tudd meghozni, és ha úgy döntesz, hogy valakinek oddaajándékozod a babádat, akkor -amikor eljön az ideje- neked is lehessen majd egészséges gyermeked, akit normális körülmények között, boldogságban fel tudsz nevelni!
4 gyerekes (+33 hetes pocakos) anyuka
Teljesen igazad van :)
Sikerült azóta intézned valamit, ha nem vagyok tolakodó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!