Mit tegyek? Tanácstalan vagyok és félek.
Szerintem próbáld meg az Anyaotthont. Ott nagyon sokat tudnak segíteni a további életedben is. Tudod esetleg még a tanulmányaidat is folytatni és tarthatod attól még családdal a kapcsolatot. Később még segítenek lakáshoz jutni, amit ilyen körülmények között nem is biztos, hogy magadnak tudnál biztosítani.
A másik lehetőség az örökbeadás, de nagyon sok rosszat hallottam a titkos örökbeadásról, a nyílt szerintem nem mindenkinek megy, hogy utána tudja, hogy hol van a gyereke. Nehéz lehet később.
Bármelyik lehetőséget választanám mindenképpen beszélnék a családommal. Bármennyire nehéz, de velük nőttél fel. Nagyid biztos, hogy megértő lesz, és lehet, hogy meglepődsz, hogy segít is majd, de mindenesetre beszélj vele, mert megérdemli, hogy legalább tudjon róla.
Nagyon sok erőt kívánok, hogy meghozd a számodra és a babára nézve a legjobb döntést.
Én is a bölcső alapítványt akartam javasolni [link]
Vannak ismerőseim, akik ott "állnak sorba" náluk pl. biztos nagyon jó helye lenne a babónak.
Egyébként az alapíványnál segíenek mindenben és ha jól tudom megpróbálnak először abban segíteni, hogy mégis veled maradjon a baba. És csak ha teljesen kilátástalan, akkor lesz örökbeadás a vége. Szerintem hívd fel őket!
Személy szerint ismerek olyan főiskolás lányt, aki örökbe adta a babáját, rémisztően hasonló körülmények miatt. Végig sikerült eltitkolnia a terhességét a családja előtt. Ha elmondta volna nekik, elküldték volna abortuszra, vagy kirakták volna a házból és nem lett volna hova mennie (szép kis család, vagy megölöd a gyereked, vagy takarodj...). Gólyahíresek segítettek neki titokban elintézni mindent és örökbeadni a picit.
Bár nem tudom, hogy neked mik a terveid a babával, de én ezt tudom tanácsolni. Nézz utána a honlapjukon van csomó ingyen hívható szám, anonim fórum is. Amúgy hova valósi vagy?
www.golyahiregyesulet.hu
Nagyon kedves a vezetőjük, szívesen segít, ha felhívod telefonon.Nézd meg a honlapjukat.Foglalkoznak nyílt örökbefogadással, ha úgy döntesz.De segítenek, ha kelengyére, vagy bármire szükséged van.Van anyaotthonuk is.
OFF:
Nekem 34 hetesen is csak annyi látszik, mintha kicsit híztam volna hasra. Vannak ilyen alkatok "sajnos". Sajnos, mert nem látszik, hogy baba van a pocakba, szerencsére, mert ezek azok a nők, akik nem "deformálódnak" el terhesség alatt és szülés után alkatilag. Ez van, el kell fogadni.
Kedves kérdező! Azt nem mondanám, hogy hasonló cipőben járok, mint te, de nekem is elég keserves időszak a terhességem párkapcsolat és család szempontból. 22 éves egyetemista lány vagyok amúgy, és valószínű nekem is fel kell nemsokára keresnem egy ilyen babavédő szervezetet, szóval ha gondolod add meg az email címed, és amint kiderítettem valamit, írok neked privit, esetleg fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!